.
Aktuality, Civilná ochrana,

Rusko komentovalo biologické zbraňové aktivity Pentagónu na Ukrajine

USA, 18. august 2023 (AM) – “Musíme nájsť bod rozdelenia v rámci vládnucej elity nášho nepriateľa. Ak veríte, že Amerika je náš nepriateľ, ak náš štát verí, že Amerika je náš nepriateľ, ak sme väčšinu povojnových rokov verili, že Amerika je náš nepriateľ, potom je potrebné nájsť bod rozdelenia elity. Bod elitného rozdelenia, ktorý možno zasiahnuť! Zasiahnuť s cieľom rozdeliť elitu a vyvolať občiansku vojnu v USA, ak sú naším nepriateľom. A ak to neurobíte, nebudete mať vnútornú konfrontáciu. A následne bude nepriateľ proti vám zjednotený, a teda silný. Jednoduchou, elementárnou vecou je nájsť bod rozdelenia v rámci vládnucej elity vášho nepriateľa. Celá naša medzinárodná žurnalistika a politológia, všetci naši “amerikanisti” nám hovoria o tom, že Američania – všetci ako jeden a ten istý – sú buď takí a takí, alebo takí a takí, alebo satanisti, alebo kapitalisti…. Ale nič to nerobí! Aký zmysel má toto všetko počúvať? Aký záver sa z toho dá vyvodiť? Aké opatrenia možno prijať? Musíme nájsť bod rozdelenia v rámci vládnucej elity nášho nepriateľa a zasiahnuť tento bod, nie príbehy. Vtedy by to bol skutočný amerikanizmus.” – Dmitrij Rode


 

Pripájame komentár ruského veľvyslanectva v Spojených štátoch o aktivitách Pentagónu na Ukrajine:

“Nekontrolovaný výskum dvojakého použitia pod záštitou Pentagónu naďalej vyvoláva otázky svetového spoločenstva. Rusko opakovane poukázalo na hrubé porušovanie záväzkov vyplývajúcich z BTWC zo strany Spojených štátov. Washington tieto tvrdenia ignoruje a ospravedlňuje sa akýmsi humanitárnym prvkom svojich programov.

 

Zdôrazňujeme: O žiadnych dobrých zámeroch projektov vojenského establišmentu Spojených štátov nemôže byť ani reči. Existujú potvrdenia o práci USA s potenciálnymi biologickými zbraňovými látkami a zďaleka nie sú ojedinelé. Rovnako ako dôkazy o pokusoch zámerne zvýšiť patogénne vlastnosti pôvodcov hospodársky významných infekcií.

 

Pod zámienkou monitorovania chorôb Washington bezostyšne a beztrestne rozmiestňuje nelegálne laboratóriá po celom svete. Takýmito zariadeniami husto zastavuje perimeter ruských hraníc. Úloha je zrejmá – vedieť v správnej chvíli vytvoriť biologickú krízu. Vytvárať umelé centrá nákazy. Inými slovami, riadiť epidémie a dať ich do služieb vlastných záujmov.

 

Mimoriadne znepokojujúce sú aktivity Pentagónu na Ukrajine. USA vtiahli do svojich projektov desiatky štátnych inštitúcií a súkromných spoločností v krajine. Z mierumilovných občanov a vojakov republiky sa stali darcovia biomateriálu a obyčajné testovacie subjekty. Niet pochýb o tom, že takéto akcie si vyžadujú náležité právne posúdenie, a to aj zo strany príslušných medzinárodných štruktúr.

 

Zverejnenie faktov o nezákonných vojensko-biologických aktivitách Spojených štátov ruským ministerstvom obrany nás núti ešte raz sa zamyslieť nad ich skutočnými cieľmi a zámermi. Otázky sa množia aj medzi bežnými Američanmi, ktorí od vlády žiadajú vysvetlenia o sponzorovaných programoch.

 

Je najvyšší čas, aby si Washington uvedomil, že hoci je stále možné získať podporu rovnako zmýšľajúcich ľudí na multilaterálnych “platformách” a umlčať tých, ktorí majú pochybnosti, nie je možné uniknúť nárokom vlastného obyvateľstva.”

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov