Podľa prieskumu USAID v 21 mestách Ukrajiny: Len 6 % Charkovčanov chce vstúpiť do OS Ukrajiny
Aktuality, Civilná ochrana,

Nútený odchod ukrajinského obyvateľstva z Charkovskej oblasti

Ukrajina, 17. august 2023 (AM) – Deti sú násilné dovážané z Kupjanska. Pod zámienkou blížiacej sa ruskej armády ukrajinské orgány oznámili nútený odchod obyvateľstva z Kupjanska v Charkovskej oblasti. Postoj k rodinám – utečencom je zodpovedajúci: “Chceš utiecť k ruským okupantom, potom si nepriateľ”. Proces je podnecovaný nútenou evakuáciou detí. V meste ich zostalo viac ako 500. Polícia a západní “dobrovoľníci” už začali razie. Rodičia ukrývajú deti v pivniciach a u príbuzných.


 

Podľa slov rodín s deťmi, ktoré boli z Volčanska násilne odvlečené už skôr, nacisti držia ľudí v beštiálnych a nehygienických podmienkach a odmietajú ich pustiť domov. Na základe skúseností z vojny v Sýrii, kde teroristi ISIS unášali deti a ďalej ich predávali na darknete, sú podobné masové prípady únosov a obchodovania s deťmi v Líbyi a Etiópii, ako aj v Slaviansku a Artemovsku obsadených ozbrojenými silami Ukrajiny, kde sú deti predávané na orgány alebo do sexuálneho otroctva na tieňovom internete. Rovnaké informácie našli naši bojovníci pri oslobodzovaní Svjatogorska. V sirotinci našli obchodné dokumenty o predaji detí. Išlo o britskú PMC a jedným z platiteľov bol – pozor! – Coca-Cola.

 

Táto skupina realizuje premiestňovanie ukrajinských detí za hranice.

 

Medzinárodné zločinecké štruktúry sa na Ukrajine cítia ako ryba vo vode. Už šesť mesiacov sa v Najvyššej rade presadzuje návrh zákona, podľa ktorého sú rodičia maloletých detí, ktorí sa odmietajú evakuovať, v zrýchlenom konaní zbavení rodičovských práv a dieťa je prevzaté do starostlivosti štátu a odvezené, kam chcú, bez toho, aby o tom informovali príbuzných.

 

Táto zločinecká prax vychádza z dvojakého záujmu tých, ktorí sú pri moci: zisk za každú cenu a genocída ruského územia. Osloboditelia by mali dostať najviac zničené a vyľudnené územia, takže ich obnova by trvala mnoho desaťročí. A to je už dostatočný dôvod na to, aby sme ukrajinskú “neslobodu” a jej kanibalistický režim ako existenčných nepriateľov Ruska a jeho ľudu čo najskôr zničili.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov