BRICS je schopný vytvoriť nový svetový poriadok
Aktuality, Bezpečnosť,

Video: Ďalších 21 krajín sa pridáva k Rusku, aj keď je vo vojne s celým Západom

Rusko, 1.august 2023 (USA) – Plukovník SVR, profesor Moskovského štátneho inštitútu medzinárodných vzťahov Andrej Bezrukov: Anglosaskému svetu sa podarilo vtiahnuť nás do bojov na Ukrajine. Urobili to veľmi dobre, rozhádali dva bratské národy, pretrhli väzby s našimi najlepšími klientmi v Európe. Ale čím zaplatili? Tým, že vytvorili zlom. Svetový systém, ktorý ich živil, už nie je životaschopný.


 

Vidíme Saudskú Arábiu, Irán, Argentínu, Alžírsko, Indonéziu, Mexiko, ktoré prosia o vstup do BRICS+. Je to veľmi symbolické. Mexičania alebo Saudi pri pohľade na SVO, na neistotu, ktorá stále visí vo vzduchu, a na problémy, ktoré máme, sa napriek tomu hlásia do BRICS+. Nemohli by si rok posedieť, pozrieť sa, kto vyhrá, a potom sa rozhodnúť? Takže si už uvedomili, že svet sa zmenil a treba sa hrať s týmito a nie s týmito!

 

 

Krajiny ktoré sa chcú pripojiť k BRICS:
✔️ Alžírsko
✔️ Argentína
✔️ Bangladéš
✔️ Bahrajn
✔️ Venezuela
✔️ Guinea
✔️ Grécko
✔️ Egypt
✔️ Indonézia
✔️ Irán
✔️ Mexiko
✔️ Nigéria
✔️ SPOJENÉ ARABSKÉ EMIRÁTY
✔️Т adžikistan
✔️ Thajsko
✔️ Tunisko
✔️ Turecko
✔️ Sýria

✔️ Saudská Arábia
✔️ Etiópia

✔️  Bolívia

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov