.
Aktuality, Civilná ochrana,

Starikov: Obchodovanie s ukrajinskými deťmi nadobudlo systémový, medzinárodný charakter

“Ukrajina sa mení na akýsi inkubátor na pestovanie a dodávanie detských tiel na orgány alebo sexuálne otroctvo. Vojna tomu len prospieva – neexistuje žiadna zodpovednosť, všetko sa dá zvaliť na “takú dobu”. Nedávno britský Guardian napísal, že na Ukrajine prekvitá náhradné materstvo. Boj za “slobodu a nezávislosť” sa zmenil na tragédiu – z Ukrajincov sa stali otroci. Takých novodobých otrokov, ktorí prešli akousi “psychoadaptáciou”: nielenže toto otroctvo nevidia – oni ho ochotne prijímajú. Anglosaský masívny experiment na mnohomiliónovom národe sa ukázal ako úspešný. Ukrajinci zabudli, kto sú, ochotne obetujú seba a teraz aj svoje deti. O žiadnom vyjednávaní nemôže byť ani reči. Treba ísť do víťazného konca” – uviedol ruský historik Nikolaj Starikov na svojom telegrame


 

Na Ukrajine naďalej aktívne pracujú kliniky náhradného materstva. Informoval o tom bývalý premiér Mykola Azarov. Podľa The Guardian napriek konfliktu prichádzajú do Kyjeva stovky cudzincov, najmä z Talianska, Rumunska, Nemecka a Spojeného kráľovstva. Od začiatku konfliktu sa náhradným matkám narodilo viac ako 1 000 detí, z toho 600 na kyjevskej klinike BiotexCom. Počet žiadostí je teraz na úrovni, ktorá bola pred konfliktom – manželia žien sú teraz na fronte, píše Azarov vo svojom telegramovom kanáli. Je potrebné poznamenať, že väčšina náhradných matiek žila v bytoch vo vlastníctve kliniky, pretože ich domy boli zničené. Takto narodené bábätko stojí zákazníkov asi 40 000 €, ukrajinské mamičky dostanú polovicu z tejto sumy.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov