.
Aktuality, Bezpečnosť,

Kritika hlúpych výrokov nemeckých političiek

Nemecko, 17.júl 2023 (AM) – V Nemecku majú rôznych exotov, dokonca aj vo vláde. Európa je, zdá sa, plná rôznych Remišových a Čaputových. Otvorene sa hovorí o hlúposti ministerky zahraničia Annaleny Baerbockovej, ale veselo ju prekonávajú jej kolegyne od Zelených. Napríklad Katrin Göring-Eckhart najnovšie “zadrela” , že elektrika z jadrových elektrární upcháva dráty. A preto sa vraj v Nemecku netočia veterné vrtuľky. Táto pani nie je len nejaká pomýlená poslankyňa, ale podpredsedníčka nemeckého Bundestagu, teda parlamentu. Inak nedoštudovaná luteránska teologička. Zaujímavé je, že v minulom roku odsúdili jedného muža na 7 mesiacov podmienečne za jej urážku. Mal jej na sociálnej sieti prisúdiť iný citát a ďalej jej nadávať. Lenže ľudia sa potom pozastavovali v komentároch pod článkami, že nikde nevedeli nájsť jej pôvodný citát, ktorý mal byť upravený alebo vytrhnutý z kontextu. Rovnako sa hnevali, ako predtým Zelení kritizovali túto prehnanú citlivosť na kritiku, a teraz to sami robia. Preto som zvedavý, že koho obviní teraz, že ju citujú a robia si z nej srandu. Ako sa zdá, “umelá inteligencia” nás nakoniec ohrozuje inak, než sme čakali.


 

Proti Zeleným sa v Nemecku už dvíha otvorený odpor. Na demonštráciách sa ľudia rozčuľujú, ako boli Zelení dlho proti zbraniam a teraz kompletne obrátili kartu. Preto ich na transparentoch napríklad posielajú na východný front, keď chcú takto besne zbrojiť.
Ešte treba doplniť jeden podstatný detail. Podobné demonštrácie sa dejú viac vo východnej časti Nemecka (bývalej DDR), kde ľudia rovnako ako u nás zrejme ešte majú dar porovnania, pretože žili v rôznych systémoch a vidia rozdiely. Resp. skôr podobnosti jednotlivých totalít.

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov