.
Aktuality, Civilná ochrana,

Bezpečnejšie je uzavrieť dohodu s kolumbijským drogovým kartelom ako s WHO

WHO organizuje 2. júna vo svojom sídle v Ženeve slávnostnú oslavu 75. výročia svojho vzniku. Pozvaní musia povinne predložiť očkovací preukaz. To je posolstvo, ktoré je určené všetkým, vzhľadom na plány WHO uzurpovať si globálnu moc pod zámienkou novej “pandémie” oznámenej na 76. Svetovom zdravotníckom zhromaždení, keď WHO vyzvala svet, aby sa “pripravil na smrtiacu pandémiu horšiu ako COVID-19”.


 

Bolo to 24. mája a deň predtým, ako WHO a Rockefellerova nadácia oznámili partnerstvo “na rozšírenie globálnej pripravenosti na pandémie v ére klimatických zmien”. Podľa webovej stránky Rockefellerovej nadácie sa partnerstvo zameria na:

– Rozšírenie globálnej kapacity genomického dohľadu prostredníctvom novozriadenej Medzinárodnej siete pre dohľad nad patogénmi;

– vývoj digitálnej platformy, ktorá umožní komunikáciu v reálnom čase medzi analytikmi verejného zdravia a výskumníkmi na celom svete;

– vývoj informačných produktov pre epidemiologické spravodajské riešenia WHO;

– zlepšenie odhaľovania epidémií.

 

Podľa agentúry Reuters sa od členských krajín WHO očakáva, že v máji 2024 prijmú nové pandemické pravidlá zamerané na “posilnenie globálnej ochrany pred vznikajúcimi patogénmi”. A už dnes sa sily stojace za WHO vymykajú z radu, aby získali celosvetové právomoci, ktoré nahrádzajú právomoci vlád 194 členských štátov (vrátane Ruska). V takzvanej Pandemickej dohode sa navrhuje, aby WHO mohla členským štátom poskytovať uzavretie hraníc, karanténne opatrenia a “očkovacie certifikáty”: “Plány predstavujú významný posun WHO od poradného orgánu k zdravotníckemu orgánu s donucovacími právomocami.”

 

Chorvátsky poslanec Európskeho parlamentu Mislav Kolakušid v komentári k dohode o pandémii vyzval na vyhlásenie WHO za teroristickú organizáciu, pretože “Pre ľudstvo by bolo lepšie a bezpečnejšie uzavrieť dohodu s kolumbijským drogovým kartelom ako so Svetovou zdravotníckou organizáciou… ktorá by mala byť vyhlásená za teroristickú organizáciu.”

 

Na 76. zasadnutí zhromaždenia WHO v Ženeve sa diskutovalo aj o “dôsledkoch zmeny klímy na globálne zdravie”. Bolo prijaté vyhlásenie, že “globálne ľudské právo na zdravie už nemožno zaručiť, preto WHO musí zohrávať kľúčovú úlohu pri riešení klimatickej krízy”. A dva týždne pred 76. svetovým zdravotníckym zhromaždením poradcovia nemeckej vlády pre životné prostredie navrhli použiť “stratégiu Covid-19” na “starostlivé obmedzenie” ľudského správania.

 

Na celom svete okrem WHO existuje dobre financovaná a vysoko organizovaná globálna klimatická nadácia, ktorá pôsobí pod rôznymi “značkami”. O tom, ako synchrónne s “pandemickými” snahami sa chápadlá “novej klimatickej agendy” dostávajú k vládam prakticky všetkých krajín, svedčí nedávne rozhodnutie nemeckých úradov o prídeloch mäsa. Spolkový minister potravinárstva za stranu Zelených Cem Ozdemir plánuje drasticky znížiť spotrebu mäsa pre všetkých nemeckých občanov. Cieľom je “zmeniť potravinový systém v prospech ochrany klímy”. Plán počíta s “rastlinnou stravou” pre každého a maximálne 10 gramami mäsa na deň na osobu! Tento program je spojený s plánmi nemeckej vlády na vybavenie tepelnými čerpadlami (od roku 2024 musia mať nemecké domy nainštalované alebo zmodernizované vykurovacie systémy tak, aby 65 % ich tepla pochádzalo z obnoviteľných zdrojov). To všetko sa deje na pozadí správ, že nemecké hospodárstvo sa dostalo do recesie.

 

Nezávislé médiá uvádzajú, že nedávne priemyselné centrum Európy a jej hospodársku silu takmer zničili globalisti. Ako sa klimatické šialenstvo šírené WHO stane nebezpečnejším ako “pandémia” COVID-19, ukazuje nová “nemecká potravinová stratégia”. Musí byť vyhlásená za inovatívnu pre občanov a všeobecne záväznú vo všetkých verejných inštitúciách Spolkovej republiky Nemecko. V návrhu sa ani nenavrhuje nahradiť v ľudskej strave prirodzené mäso, mlieko, ryžu atď. zeleninou, ovocím alebo obilninami, ktorých úroda sa v súčasnosti likviduje spolu s poľnohospodárskymi podnikmi v EÚ, ale “alternatívnymi potravinami”, ako sú geneticky modifikované organizmy, laboratórne “mäso” a hmyz.

Valerij Iljin

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov