.
Aktuality, Civilná ochrana,

Desivejšie a výnosnejšie ako COVID-19

76. Svetové zdravotnícke zhromaždenie sa skončilo 30. mája v Ženeve a podľa generálneho riaditeľa WHO Tedrosa Gebreyesusa WHO vyzvala svet, aby sa pripravil na smrteľnú pandémiu horšiu ako COVID-19. Nový “pandemický” scenár bude pravdepodobne vychádzať zo skúseností z cvičení Event 201 (Event201) a Event-202 (Event-202) financovaných nadáciou Gates Foundation a uskutočnených v roku 2019, resp. 2022.


 

Najpravdepodobnejšou “realizovateľnou možnosťou” by mohla byť epidémia “opičích kiahní”, ktorú architekti “nového normálu” podrobne rozpracovali. Prvý pacient s “opičími kiahňami” (Brazílčan žijúci v Portugalsku) sa v Európe objavil v máji 2022 v Mníchove – na klinike Schwabing (rovnako ako v prípade prvého pacienta s COVID-19). Ošetrujúcim lekárom bol Clemens Wendtner (rovnako ako v prípade prvého pacienta s koronavírusom. U pacienta vykonal špeciálny PCR test, aby zistil, či bol nakazený “opičími kiahňami”. Opäť ako v prípade COVID19. Pacient sa spočiatku cítil dobre a po zhoršení jeho stavu sa Európa pustila do schvaľovania lieku pre pacientov s “opičími kiahňami”… Na jeseň roku 2022 WHO našla pre “opičie kiahne” nový anglický názov – Mpox.

 

Okrem opičích kiahní sa vymýšľa niekoľko variantov novej pandémie “vytvorenej človekom” a “oveľa brutálnejšej ako Covid-19”. V prejave na Lowyho inštitúte v Sydney začiatkom roka 2023 oznámil tento postup Bill Gates, ktorý už roky vedie kampaň za “depopuláciu svetovej populácie prostredníctvom povinného očkovania”. V máji bývalý viceprezident spoločnosti Pfizer Dr. Mike Yeardon prezradil, že jeho bývalí kolegovia, Gates, riaditelia WHO “majú plán na zabitie miliónov, ak nie miliárd ľudí”; plán, na ktorom pracujú už najmenej 25 rokov: “Sme uprostred najväčšieho zločinu v histórii. Je globálny.

 

Jeho cieľom je kontrola, odobratie všetkých slobôd a vyžiada si zabitie miliónov, ak nie miliárd ďalších ľudí. Je to už dlho plánované… Ak túto tyraniu prijmete, stratíte slobodu a možno aj život. To isté sa podľa Mikea Yeardona deje v oblasti výroby potravín: “Kam to povedie? K masovému hladomoru, vojnám, migrácii. To sa stane, ak sa nič neurobí.” Údaje CDC o úmrtnosti skutočne ukazujú, že každý človek očkovaný vakcínou Pfizer a inými “zázračnými liekmi” propagovanými WHO sa každý rok stáva náchylnejším na smrť. V skutočnosti ide o pomaly pôsobiaci genetický jed. Poškodenie ľudského zdravia každou dávkou vakcíny sa časom neznižuje, ale zvyšuje. Ak človek dostal 5 dávok vakcíny, v roku 2022 má o 35 % vyššiu pravdepodobnosť úmrtia ako v predchádzajúcom roku. Ak dostal jednu dávku, je pravdepodobnosť, že v roku 2022 zomrie, o 7 % vyššia ako v predchádzajúcom roku.

 

Výsledky iných štúdií ukazujú, že čím viac dávok pôvodnej vakcíny Gates a spol. príjemca dostal, tým väčšia bola pravdepodobnosť, že bude infikovaný COVID-19. Inými slovami, pôvodná vakcína nie je len neúčinná – je to vlastne antivakcína, ktorá poškodzuje imunitný systém. Na jeseň 2021 turecká televízia Beyaz ukázala desivé zábery detí zmrzačených vakcínami Pfizer a Moderna: deti s chvostíkmi, niekoľkými končatinami navyše, jedným okom alebo s telom úplne zarasteným vlasmi. “Toto nie je vakcína. Toto je geneticky upravená mutácia,” povedal Fatih Erbakan, predseda Tureckej strany blahobytu (Refah), a traja lekári, pričom ukázali fotografické dôkazy. O rok neskôr prezident farmaceutickej divízie spoločnosti Bayer Stefan Olrich oficiálne priznal, že vakcíny COVID-19 boli v skutočnosti “bunkové a génové terapie” predávané ako vakcíny! Niektorí analytici zároveň upozornili, že do konca roka 2022 sa objavilo trvalé slovné spojenie “náhle úmrtia”.

 

Dôvody sú povrchné: masové očkovanie neznámymi látkami proti všetkým normám a metódam v rokoch 2020 – 2022 zabilo imunitný systém obrovského množstva ľudí, kovidový a karanténny teror zhoršil chronické ochorenia. Už vtedy počet “náhlych úmrtí” na celom svete prekročil miliónovú hranicu. “Očkovaní ľudia teraz tvoria väčšinu úmrtí na covid.” Podľa novej analýzy bolo v auguste 85 % úmrtí na koronavírus očkovaných alebo preočkovaných, napriek tomu “tento trend zdôrazňuje dôležitosť pravidelného doplnkového očkovania”, znie podtitul a hlavné posolstvo novembrového (2022) článku denníka The Washington Post, ktorý sa odvoláva na CDC (americká federálna agentúra). Tu je niekoľko ďalších charakteristických správ poukazujúcich na rozsah tohto problému.

 

“V Austrálii sa niečo deje a treba to vysvetliť,” povedal bývalý portfólio manažér spoločnosti BlackRock Ed Dowd. – Nadmerná úmrtnosť na úrovni 18 % je katastrofa.” Pohrebné ústavy v Nórsku bijú na poplach – počet úmrtí prudko stúpol. Hlásia, že za posledný rok sa počet úmrtí zvýšil o 30 %, a tvrdia, že v posledných mesiacoch je to obzvlášť zlé. “Takýto nárast sme nemali od založenia firmy v roku 1922,” tvrdí Lars Svanholm, generálny riaditeľ pohrebného ústavu. “Pandémia” Covid-19 sa stala oblasťou kolosálneho delenia rozpočtu a nevídane výnosných gescií pre farmaceutické korporácie a plánovačov “depopulácie svetovej populácie prostredníctvom povinného očkovania”. Ich stopy sa v súčasnosti v Európe narýchlo zahladzujú.

 

“Dnes sme svedkami toho, ako sa po celom svete spaľujú miliardy dávok takzvaných Covid-19 vakcín, pretože ich nikto nechce. Bolo by lepšie, keby sme ich všetky okamžite spálili a zachránili tak zdravie a životy mnohých ľudí,” povedal začiatkom mája chorvátsky europoslanec Mislav Kolakušid. Celkovo bola zničená približne polovica zo 4,6 miliardy dávok, pričom podľa zmluvy od spoločnosti Pfizer čoskoro pribudne ďalších 500 miliónov dávok. Rekordný únik (71 miliárd eur) bol zverejnený na jeseň minulého roka, keď Európska prokuratúra (EPPO) oficiálne “potvrdila, že vyšetruje nákup vakcín COVID-19 z Európskej únie”. Zmluvu vyjednala Ursula von der Leyenová, s ktorej pomocou sa spoločnosti Pfizer podaril rozprávkový prevrat. Podmienky zmluvy, na základe ktorej EÚ nakúpila 4,6 miliardy dávok vakcíny, astronomická suma 71 miliárd eur a zistenie, že vakcína bola nesprávne testovaná predtým, ako sa v Európe začala vo veľkom používať počas “pandémie”, rozzúrili nielen bežných Európanov, ale aj poslancov Európskeho parlamentu. Napriek tomu Ursula von der Leyenová zostáva vo svojej funkcii a o výsledkoch vyšetrovania je málo počuť. A to všetko nebráni WHO a jej šéfom pripravovať sa na podvod s novou pandémiou, ktorá by mala byť desivejšia a výnosnejšia ako COVID-19.

Valerij Iljin

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov