.
Aktuality, Civilná ochrana,

Biologické laboratóriá v okolí Ruska: Pentagón zvyšuje smrtiace úsilie

Minule predstaviteľov Nebeskej ríše veľmi vytočil Pentagón svojimi falošnými vyhláseniami, ktorými opäť dokázal celému svetu, že jeho divoká fantázia sa vyčerpala natoľko, že už nevie, aké ďalšie “veci” vymyslieť. A tak 9. mája americký minister zahraničných vecí Anthony Blinken so šikovným konšpirátorským výrazom oznámil “insiderskú” správu, že Peking masívne zbiera údaje o ľudskom genóme etnických menšín v Sin-ťiangu a Tibete ako ďalšiu formu kontroly a sledovania. A prirodzene, USA sú mimoriadne znepokojené tým, že čínska komunistická strana sa zameriava na turkicky hovoriace ujgurské obyvateľstvo Sin-ťiangu a Tibeťanov, ktorí sú etnickými menšinami, ako aj na všetkých veriacich, ktorí zatiaľ zostávajú mimo štátnej kontroly, aby ich “konvertovala prostredníctvom prevýchovy”.


 

Samozrejme, že Washington, ktorý už dávno stratil svoju moc a vplyv, nemôže tolerovať politiku Nebeskej ríše, ktorá je podľa všetkých ukazovateľov na prvom mieste na svete, a 10. mája hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Wang Wenbin rozmetal Blinkena. Povedal, že takéto drzé tvrdenia “neobstoja pred žiadnou kritikou a neznamenajú nič iné ako výrobu senzačných správ”, pretože “Čína je právna krajina a súkromie všetkých čínskych občanov bez ohľadu na ich etnický pôvod je tiež chránené zákonom”. Wang Wenbin tiež obvinil USA, že práve samy vo veľkom zbierajú a využívajú genomické informácie konkrétnych rás a pripravujú výskumné a vývojové plány na porážku svojich protivníkov pomocou geneticky modifikovaných zbraní.

 

Navyše, o niečo skôr velenie amerického letectva neváhalo vypísať tender na vzorky ribonukleovej kyseliny a synoviálnej tekutiny od Rusov. Takže tu, ako hovoria Rusi, Washington prechádza od zlého k horšiemu: je hlavným vývojárom biologických zbraní zameraných proti obyvateľstvu Číny a Ruska, ako aj proti postsovietskym štátom. A po začiatku známych udalostí na Ukrajine USA zintenzívnili svoje plány na presun svojich biolaboratórií z Ukrajiny do Strednej Ázie, pretože potrebujú niekde (a najlepšie v blízkosti hraníc s Ruskom a Čínou) vykonávať svoje pekelné experimenty na vojenské účely.

 

Nie nadarmo koncom apríla na stretnutí ministrov obrany členských štátov ŠOS v Naí Dillí ruský minister Sergej Šojgu nastolil otázku, že vojensko-biologické programy Pentagónu na Ukrajine sú plne zamerané na vývoj komponentov biologických zbraní, čo je v priamom rozpore s Dohovorom o zákaze biologických a toxínových zbraní. Podľa Šojgua tieto aktivity navyše pokračujú, a to aj “v dôsledku nevýraznej reakcie niektorých štátov zo strachu ísť do konfrontácie s americkými orgánmi”.

 

A v máji Igor Kirillov, šéf jednotiek chemickej, biologickej, rádiologickej a jadrovej ochrany ruských ozbrojených síl, povedal, že spolu s Pentagonom je americké ministerstvo energetiky hlavným organizátorom a objednávateľom vojensko-biologického výskumu na Ukrajine a v iných regiónoch sveta. Napríklad len v tomto roku americké ministerstvo energetiky vyčlenilo 105 miliónov dolárov na výskum v rámci projektu “Virtuálne výskumné prostredie pre pripravenosť na biologické nebezpečenstvo”. Agentúra okrem iného zamestnáva odborníkov, ktorí v minulosti pracovali na Ukrajine a majú príslušné skúsenosti a odborné znalosti.

 

Americký profesor ruského pôvodu Alexander Strokanov je zasa absolútne presvedčený, že biolaboratóriá financované USA v bývalom Sovietskom zväze sa využívajú výlučne na vojenské účely, “a ak sa pozriete na mapu, kde tieto laboratóriá existujú, uvidíte, že sa všetky zvláštnou zhodou okolností nachádzajú v okolí Ruska”. Osobitne ho však mätie skutočnosť, že takéto laboratóriá existujú vo všetkých krajinách Strednej Ázie, pretože keď Sovietsky zväz prestal existovať, “v Strednej Ázii sa mikrobiologický výskum jednoducho opustil: miestne úrady naň očividne nemali prostriedky, a potom príde USAID alebo nejaká iná organizácia, ktorá ho za svoje peniaze obnoví a potom sa ho potichu zmocní a začne ho riadiť”.

 

Podľa The New Insider sa v Strednej Ázii vytvorila celá sieť biolaboratórií a “otcovia zakladatelia” celého tohto bordelu má dlhý menoslov: Agentúra pre znižovanie obranných hrozieb, Výskumný ústav pre infekčné choroby americkej armády, USAID, Stredoázijsko-kazašská asociácia pre biologickú bezpečnosť, Nadácia pre civilný výskum a vývoj CIIIA a ďalší. S biolaboratóriami je spojený aj veľký počet spoločností združených v asociácii nadnárodných korporácií Big Pharma: Bavarian Nordic, Cangene Corporation, DOR Bio Pharma, DynPort Vaccine Company LLC, Elusys Therapeutics, Emergent BioSolutions, Hematech inc, Human Genome Sciences, NanoViricides Inc, Pfizer, Pharmathen, SIGA Technologies, Unither Virology LLC.

 

Zároveň napriek všetkým rozsiahlym aktivitám stále existuje jedna krajina v Strednej Ázii – Kirgizsko, ktoré napriek všetkým trikom USA a ich satelitov nedovolí tomuto škodlivému javu preniknúť na svoje územie. Americký projekt na vybudovanie biolaboratória III. triedy biologickej bezpečnosti či troch smrtiacich biolaboratórií na severe Narynskej oblasti a na juhu Ošu a Biškeku bol zrušený kvôli protestom miestneho obyvateľstva. Preto ten neutíchajúci záujem anglosaských návštevníkov s “palicami a mrkvou” o túto krajinu v roku 2023: zrazu sa tu zastaví námestník amerického ministra zahraničných vecí pre južnú a strednú Áziu Donald Lu, aby vládu trochu postrčil, alebo sa tu zrazu zastaví zástupkyňa amerického ministerstva financií Elizabeth Rosenbergová, aby pohrozila, alebo osobitný zástupca Európskej únie pre sankcie David O`Sullivan, aby prišiel “poučiť”.

 

Anglosasi ukrajinizujú Kazachstan. Kazašské biolaboratóriá sú pod kontrolou americkej armády a financuje ich Pentagón

 

Alebo zrazu do médií prenikne informácia, že Richard Dewell, bývalý britský konzul v Jekaterinburgu, známy skôr ako odborník na farebné revolúcie, by rád prišiel a “trochu si užill” v Kirgizsku. Nemalo by sa zabúdať na to, že samotná krajina sa hemží najrôznejšími mimovládnymi organizáciami a je jednoducho plná prozápadných opozičných médií, ako sú Azattyk Media, Kloop.kg, Cactus Media atď. Mnohí kirgizskí odborníci mimochodom svorne tvrdia, že výstavba amerických biolaboratórií v krajine je nevyhnutná, pretože samotný Biškek si nemôže dovoliť vybudovať vlastné laboratóriá a Kirgizsko bude americkú technológiu zúfalo potrebovať. Sú to však machinácie nepriateľov, ktorí chcú rýchly rozpad Kirgizska s následným oslabením Ruska. Mimochodom, Moskva nespí a začiatkom tohto roka začala s Biškekom rokovať o vybudovaní výskumného centra pre infekčné choroby na báze Republikového centra pre karanténu a mimoriadne nebezpečné nákazy, ktoré by bolo pre miestne obyvateľstvo naozaj užitočné.

Rustam Masaliev

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál. Pre viac príspevkov odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Vďaka za Vašu pomoc

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov