Ilustračné foto
Aktuality, Civilná ochrana,

Odhalená pravda o práci Pentagónu nad biologickou zbraňou na Ukrajine: Spojeným štátom pomáhali najväčšie farmaceutické firmy

Rusko zverejnilo rad faktov o biologických zbraniach, ktoré sú pre Pentagón veľmi nepríjemné. Získalo totiž údaje o realizátoroch vojensko-biologických programov na Ukrajine.


 

Kým si na Západe vychutnávali výmysly o „zverstvách ruských okupantov“ na Ukrajine a kým sa v Kyjeve snažili odpútať pozornosť verejnosti od nenahraditeľných strát ukrajinských vojsk, v Ženeve sa od 28. novembra po 16. december 2022 konala konferencia štátov – účastníkov Konvencie o zákaze biologických a toxických zbraní. Rusi v jej priebehu zverejnili celý rad faktov, ktoré sú veľmi nepríjemné pre Washington a jeho militaristické štruktúry.

 

Ako uviedol náčelník vojsk radiačnej, chemickej a biologickej ochrany OS RF genpor. Igor Kirillov, Rusi v Ženeve na špeciálnom brífingu predstavili dôkazy toho, že na Ukrajine sa s podporou USA uskutočňovali rozsiahle výskumy s komponentmi biologických zbraní.
„Konkrétne boli predstavené zadokumentované dôkazy toho, že pri finančnej, vedecko-technickej a personálnej podpore USA sa na území Ukrajiny uskutočňovali výskumy patogénov obzvlášť nebezpečných a ekonomicky významných infekcií,“ vyhlásil Kirillov a spresnil, že ako dôkazy boli predstavené aj videomateriály s názormi expertov a ľudí, ktorí bezprostredne realizovali nebezpečné programy s biologickými zbraňami.

 

USA cenzurujú, Rusi odhaľujú
Agentúra na zníženie hrozieb zbraní hromadného ničenia DTRA (Defense Threat Reduction Agency) Pentagónu predstavila dôsledne scenzurovanú správu o činnosti na Ukrajine, z „medzinárodnej“ verzie ktorej odstránili okolo 80 % informácií. Lenže „Ministerstvo obrany RF aj tak získalo prístup k rozšírenej verzii správy, ktorá odhaľuje mená, funkcie špecialistov a riadiacich funkcionárov biologických projektov i zapojených do toho laboratórií, ako aj fakty, potvrdzujúce uskutočňovanie testov a cvičení s patogénmi obzvlášť nebezpečných infekcií.

 

Je medzi nimi aj bývalý riaditeľ DTRA Kenneth Myers, výkonný viceprezident Pantagónom kontrolovaného fondu In-Q-Tel Tara O´Toole, bývalý riaditeľ ústredia kontroly a profylaktiky chorôb v USA Thomas Frieden, bývalý riaditeľ Národných inštitútov ochrany zdravia Francis Collins, výkonný riaditeľ Memoriálneho inštitútu Battelle Jeffrey Wordsworth, hlavný vedecký pracovník a prezident oddelenia medzinárodných výskumov, prác a medicíny spoločnosti Pfizer a mnohí ďalší,“ pomenúva Kirillov predstaviteľov špeciálnych služieb a spoločností Big Farmy, ktorí kurírovali tieto práce. „Ide o príjemcov výhod z biologických projektov Pentagónu, ktorí sú spojení s Demokratickou stranou USA. Jej lídri sú ideovými inšpirátormi vojenských biologických výskumov a zakladateľmi tajných schém na pranie financií v záujme úzkeho kruhu predstaviteľov americkej elity.

 

Ruský „chemický“ generál ubezpečuje, že tieto údaje im potvrdil rad spolupracovníkov a účastníkov programov z vnútra tejto Správy MO USA: „Jedným z nich je aj bývalý spolupracovník vedecko-výskumného inštitútu Pozemných vojsk USA Richard Bosher, ktorý taktiež potvrdil fakt uskutočňovania prác s nebezpečnými patogénmi v ukrajinských laboratóriách, financovaných Pentagónom.“

 

Podivná „obrana“ Washingtonu
Čo urobil Washington po tom, ako sa utajenie jeho výskumov na Ukrajine prevalilo? Samozrejme, že zareagoval! A ešte ako!?!
„Existujú potvrdené informácie, že Pentagón aktívne presúva nedokončené výskumy z ukrajinských projektov do štátov Strednej Ázie a Východnej Európy,“ hovorí Kirillov, spresňujúc, že americkú stranu čoraz viac zaujímajú štáty, v ktorých „laboratóriá s vysokou úrovňou biologickej izolácie“ už sú a aj tam fungujú.

 

Voči Rusom začali USA blokovať iniciatívy ich delegácie, ktorá navrhla sprísnenie kontroly režimu nerozširovania biologických zbraní. Najviac začal Američanov páliť ruský návrh o vytvorení a použití špeciálnych mobilných medicínsko-biologických oddielov a, obzvlášť, medzinárodného vedeckého výboru.

 

„Kolektívny Západ tieto návrhy zablokoval. Námietky nevyvolali len návrhy o začatí rozhovorov o sformovaní vedecko-konzultačného výboru,“ konštatoval Kirillov, osobitne podtrhnúc, že Američania sa s touto svojou blokáciou postavili proti vyše 120 štátom, ktoré podporili ruskú iniciatívu.

 

Vo svete je totiž dávno známe, že Američania nemajú radi nepríjemnú pravdu, ak im je preukázaná. A preto sa vždy bránia kontrole nad sebou. Vie sa tiež, že takto sa budú správať vždy, ak sa im na to poskytne šanca.
Vladimír Mikunda

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich príspevkov, odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov