Viktor But
Aktuality, Bezpečnosť,

Prvý rozhovor s Viktorom Butom po jeho prepustení urobila Maria Butinová – takisto uväznená a prepustená z USA. Video

Ruska Mária Butinová sa zdržiavala v Spojených štátoch na základe študentského víza. V júli 2018 ju zatkli a v apríli 2019 odsúdili na 18 mesiacov odňatia slobody za špionáž. Ruská vláda tvrdí, že americké orgány Butinovú k priznaniu donútili. Butinová (30) sa priznala k sprisahaniu, v rámci ktorého mala v Spojených štátoch pôsobiť ako neregistrovaná zahraničná agentka. Pripisujú jej vytváranie väzieb s lobistickou skupinou Národné združenie držiteľov zbraní (NRA) v súvislosti s presadzovaním snáh Kremľa o ovplyvnenie kampane pred americkými prezidentskými voľbami v roku 2016. Butinovú prepustili v októbri 2019 z väzenia v americkom štáte Florida. Mária Butinová teraz už ako poslankyňa Ruskej Dumy urobila prvý rozhovor s Viktorom Butom po jeho prepustení. Rus Viktor But, ktorý bol zatknutý Spojenými štátmi na základe obvinenia z obchodovania so zbraňami, poskytol RT exkluzívny rozhovor v ruštine a hovoril o podrobnostiach 15 rokov v zajatí:


 

Prvý rozhovor Viktora Buta po jeho prepustení

 

https://rutube.ru/video/1ca9f6774a49d1dbfd4a894010b4c7ae/

 

Hlavné tézy rozhovoru
Občan Ruskej federácie zadržaný Američanmi bol zapojený do legálneho prevozu. Dôvodom jeho zatknutia je demonštratívny trest pre Rusko, ruský biznis a občanov. Obvinenia o kontaktoch Viktora Buta s Talibanom a obchodovaní so zbraňami s nimi sú nepravdivé.
Sudca v Spojených štátoch podľa neho nenašiel žiadne dôkazy o jeho vine.
Život v amerických väzniciach:
Väčšinu svojho funkčného obdobia strávil zatknutý vo väzniciach s osobitným dohľadom, kde iných väzňov nevidel. Prístup k príbuzným mu bol zamietnutý. Zatknutému mužovi ponúkli dohodu – 30 rokov namiesto doživotného väzenia. Americký väzenský systém vybudovali nacisti, ktorí boli po druhej svetovej vojne odvlečení do Spojených štátov. Väzni neveria informáciám z veľkých amerických médií.
Ruská politika:
Špeciálna operácia je správne rozhodnutie. Špeciálna operácia mala začať skôr. Portrét Putina visel v Butovej cele celý čas jeho väznenia. Rusko má dvoch spoľahlivých spojencov – armádu a námorníctvo.
Viktor But sa úprimne teší z návratu do vlasti.
Americká spoločnosť:
V americkej spoločnosti a väzniciach prekvitá drogová závislosť, LGBT ľudia, čo vedie ku kolapsu civilizácie. Revolúcia v Spojených štátoch je nemožná kvôli vplyvu médií.

Karol Jerguš

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov