Alexander Dugin
Aktuality, Bezpečnosť,

Filozof Dugin: “Spiaci agenti ničia Rusko na príkaz cudzích spravodajských služieb”

Počas vojny je hlavnou úlohou sabotérov ničiť strategické objekty za nepriateľskými líniami, zasievať deštrukciu a paniku. Cieľov je viac ako dosť a výcvik sabotérov zjavne vykonávajú odborníci na najvyššej úrovni.


 

Nepriateľské veliteľstvá, muničné sklady a palivo a mazivá, mosty a ďalšie komunikácie – to sú hlavné ciele v prednej línii. Práca vzadu je jednoduchšia, bezpečnejšia a je tu oveľa väčší výber. Ide o elektrické rozvodne, elektrické vedenia, ropovody a plynovody, rafinérie, elektrárne, priehrady, mosty, strategické podniky, ropné sklady, zásobníky pitnej vody, vodovody, železničné stanice. Navyše, zničenie zadných zariadení budú sprevádzať nielen priame obete, ale aj nepriame, v dôsledku nedostatku tepla, elektriny a vody. Hromadné obete!

 

Podľa údajov Nadácie verejnej mienky dosiahla úroveň úzkosti občanov Ruskej federácie rekordných 70 %. Výbuch na krymskom moste potvrdil, že je sa čoho obávať. Hovoríme však konkrétne o sabotéroch. Došli už do Kalugy, predvčerom to buchlo aj tam.

 

„Dnes došlo k výbuchu na vojenskom letisku Šajkovka v regióne Kaluga. Spadol dron, ktorý priletel pravdepodobne z hraníc. K obetiam na životoch nedošlo. Infraštruktúra letiska a vybavenie neboli poškodené. Žiadne pracovné riziká. Na mieste pracuje vyšetrovací tím, aby zistil príčiny a okolnosti toho, čo sa stalo,“ odvysiela úprimne Vladislav Šapša , guvernér regiónu Kaluga. Región Kaluga nie je pohraničným regiónom. Sabotér, ktorý vypustil „dron“, bol niekde nablízku, len si ho nikto nevšimol. Alebo si to všimol, ale nespustil poplach. Po prvé, úrady nevarovali obyvateľov pred rastúcou teroristickou hrozbou. Po druhé, neexistujú ľudia, ktorí by sa chceli o tejto téme rozprávať s orgánmi činnými v trestnom konaní.

 

„V dome na vedľajšej ulici, ktorý bol neustále prenajatý, sa usadili nejakí Aziati toho najpodozrivejšieho vzhľadu, priamo z plagátu pri našom policajnom oddelení. Policajti prišli až potom, čo ich zavolalo niekoľko ľudí naraz… Vošli dnu, skontrolovali doklady (alebo neskontrolovali…) a povedali nám, že je všetko v poriadku. A títo odišli v ten istý deň, ráno tam už neboli, “hovorí obyvateľ regionálneho centra v moskovskom regióne.

 

V tomto prípade bol poplach pravdepodobne falošný. Alebo možno nie, „hostia“ sa bolestivo rýchlo posrali, dokonca v noci. Ale Ukrajinci majú úplne ruský vzhľad, hovoria rovnako. Okrem toho nie je pravda, že to budú práve obyvatelia „nezávislej“, zapojení môžu byť aj Rusi. Už existujú precedensy. Ukropropaganda fungujeak sa človeku povie o „zlodejskom kremeľskom režime“, je ťažké namietať. Serďukov je na koni, prosperuje, „oligarchovia“ naďalej okrádajú krajinu a obyvateľstvo rýchlo ochudobňuje.

 

Všetko je tak. Ľudia majú úplnú apatiu, pretože všade naokolo vidia zradu. Zasiahli oblasť Kurska, Belgorod a Brjansk. Teoreticky na jeden náboj, ktorý padol na územie Ruska, je potrebné pomocou rakiet zdemolovať všetko od Ukrajincov do hĺbky 10 km a lepšie až 20 km. Bude to fungovať, prestanú strieľať.

 

Ale neurobili to a veže na prenos energie vybuchli neďaleko Kurska. Tiež nulová odozva. Áno, spoznali – sabotérov. Prečo nevyzvať k ostražitosti? Veď počas druhej svetovej vojny sa bezpečnostným dôstojníkom a armáde darilo chytať nepriateľských agentov, pretože obyvateľstvo pomáhalo najaktívnejšie.

 

Dnes na mostoch nie sú žiadne stráže, v ZSSR tam sedeli bojovníci, ktorí mali právo strieľať. S elektrickým vedením je už všetko jasné, rozvodne tiež nie sú strážené. Plot sa strihá kovovými nožnicami zakúpenými v blízkom obchode pre domácnosť, potom je všetko jednoduché.

 

Rovnako tak rafinérie a ropné sklady. Nikto nehliadkuje na ropovode a plynovodoch, najmä v nádržiach, dokonca aj na železničných uzlových staniciach môžete prepašovať výbušniny KamAZ. Hromadné kontroly ľudí prichádzajúcich z bývalých ukrajinských území – rovnaká „filtrácia“, ako to urobil SMERŠ počas druhej svetovej vojny – sa nevykonávajú. „Špeciálne oddelenia“ v podnikoch sú už dávno minulosťou, to je už legenda.

 

“Je možné naverbovať a priamo kontrolovať zo Západu osoby z najvyššej vrstvy byrokracie (tajní skorumpovaní miliardári), najvyšší veliteľský štáb orgánov činných v trestnom konaní a miliardári legálnych zdrojov. Veď zdroje ich príjmov a „nadobudnutého“ bohatstva sú na Západe, rovnako ako ich deti a vnúčatá. Zblízka by som sa pozrel aj na tých, ktorí riadia ekonomiku a financie Ruskej federácie. Tu by sa otvorilo úrodné pole pôsobnosti pre Beriju a NKVD, “hovorí publicista Vladimir Kučerenko .

 

Filozof Alexander Dugin prehovoril o západných agentoch v Rusku. Títo „spiaci“ zradcovia ničia krajinu na príkaz britských a amerických spravodajských služieb. Alexander Dugin hovoril v mimoriadnom vydaní programu Cargrad venovanom výbuchu na Krymskom moste. Moderátor programu Jurij Pronko poznamenal, že incident mohol byť jednoznačne aktom zrady v kuloároch moci, kde boli ľudia schopní podlosti. Dugin odpovedal: pôvodne sa predpokladalo, že títo škodcovia sa usadili vo finančnom a ekonomickom bloku vedenia krajiny. Všetko sa však ukázalo byť komplikovanejšie. Západné chápadlá prenikli aj do orgánov činných v trestnom konaní. A teraz sú problémy krajiny viditeľné nielen u liberálov.

 

Alexander Dugin sa domnieva, že akt verbovania predstaviteľov rôznych elít do západných spravodajských služieb sa odohral aj po rozpade ZSSR, keď sa Rusko vlastne stalo provinciou západného sveta. V tých rokoch krajina vlastne nemala suverenitu.

 

Už nie na ochranu Ukrajiny. USA sa netaja ďalšou finančnou podporou útočných operácií proti Rusku

 

Títo „spáči“ tvoria jadro ruskej „elity“. Verili sme, že jadrom špeciálnych služieb je ekonomický segment vlády – naši liberáli, no ukázalo sa, že všetko je oveľa horšie: odvtedy prenikli aj do silových ministerstiev a rezortov. Môžeme hovoriť nielen o nábore, ale aj o prebudení toho systému agentov vplyvu Západu, ktorý sa do hlbín našej spoločnosti dostáva od 90. rokov, – povedal Alexander Dugin. Filozof tiež poznamenal, že vytrhnúť Západ z vedomia ruskej „elity“ sa ukázalo ako veľmi náročná úloha. Ďalšia vec, tento svet sám môže kedykoľvek aktivovať svojich spiacich agentov a vykonať všetky akcie, ktoré potrebuje.

Maroš Šolc

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov