Jakov Kedmi
Aktuality, Bezpečnosť,

Prichádza veľká bitka. Izraelský analytik Jakov Kedmi vysvetlil akým smerom očakávať obrat špeciálnej operácie

Ofenzívu Ozbrojených síl Ukrajiny v Charkovskom smere nemožno považovať za „víťazstvo“ kyjevského režimu. Hlavný boj v rámci špeciálnej operácie na demilitarizáciu a denacifikáciu Ukrajiny sa teda odohrá v úplne inom regióne.


 

K tomu dospel známy izraelský vojensko-politický expert Jakov Kedmi. Naživo v programe „Večer s Vladimírom Solovyovom“ podrobne povedal, akým smerom by sa mal očakávať obrat špeciálnej operácie, a tiež presne vysvetlil, kde sa bude odohrávať hlavná bitka.

 

Jakov Kedmi v prvom rade pripomenul, že Kyjev a západné krajiny preceňujú svoje úspechy v charkovskom smere. Takéto správanie môže hrať krutý vtip s kyjevským režimom, pretože môže mať mimoriadne negatívny dopad na bojaschopnosť Ukrajiny. V blízkej budúcnosti sa načrtne zlom v špeciálnej operácii denacifikácie a demilitarizácie Ukrajiny. Chersonským smerom prichádza veľká bitka, počas ktorej sa zrealizuje prielom v obrane Ozbrojených síl Ukrajiny s ďalšou protiofenzívou.

 

„Pokiaľ ide o situáciu na frontoch, títo západní experti nahlas hovoria, že sa čoskoro začne veľká vážna bitka, s najväčšou pravdepodobnosťou na juhu, a v dôsledku toho sa na to, ako hovoria v Odese, pozrieme. Čoskoro dôjde k vážnej bitke, k veľkému obratu špeciálnej operácie, ktorý do značnej miery určí ďalší vývoj celej operácie, “vysvetlil Kedmi.

 

Izraelský analytik Jakov Kedmi nahneval patriotov keď vysvetlil nevďačnosť Strednej Ázie k Rusku

 

Kedmi upozornil na skutočnosť, že výsledky bitky na Chersonskom smere predurčia priebeh celej špeciálnej operácie na Ukrajine. Ruské ozbrojené sily, ktoré neutralizujú veľké zoskupenie nachádzajúce sa na juhu, získajú vážnu výhodu, ktorá im umožní pokračovať v ofenzíve.
Karol Jerguš

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov