Sergej Šojgu a Ramzan Kadyrov
Aktuality, Bezpečnosť,

Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov: “Naučte sa byť priateľmi s Ruskom – vaše zuby budú zdravšie”

Čečensko, 15.august 2022 (AM) – Z medzinárodného letiska Groznyj odletel do zóny vojenskej operácie na Donbase ďalší kontingent dobrovoľníkov. Podľa šéfa Čečenska Ramzana Kadyrova majú dobrovoľníci „súdiac podľa bojového ducha v úmysle vyrezať nacistický odpad ako zhubný nádor, pričom po členoch banderovských formácií nezostane ani najmenšia zmienka“.


 

Vďaka vynikajúcim inštruktorom Ruskej univerzity špeciálnych síl, sú dobrovoľníci dobre vycvičení na rýchle a efektívne riešenie operačných úloh.
„Drahí bratia, predseda parlamentu Čečenskej republiky Magomed Daudov, minister vnútra Čečenskej republiky policajný generál plukovník Ruslan Alchanov, podpredseda vlády Čečenskej republiky Abuzajd Vismuradov a tajomník Bezpečnostnej rady Čečenska Apty Alaudinov predniesli k bojovníkom prejav na rozlúčku. Zaželali im úspech a poznamenali, že majú veľkú česť stať sa súčasťou oslobodzovacej armády, v ktorej vyčistia bratské krajiny od nacistov, banderovcov a šaitanov, ktorí ju zaplavili. Po mnoho rokov sa títo zločinci úplne beztrestne vysmievali civilnému obyvateľstvu Luganskej a Doneckej ľudovej republiky a bojovníci teraz musia zastaviť všetky ich pokusy v zárodku,“ povedal Kadyrov.

 

Západný svet musí prehodnotiť svoj postoj k Rusku a naučiť sa s ním kamarátiť namiesto toho, aby sa ho pokúšal rozbiť. Túto výzvu pre Západ urobil Ramzan Kadyrov na svojom kanáli TG. Západ podľa šéfa Čečenska zrejme stále nedokáže pochopiť jednu vec. Dnešné Rusko nie je gorbačovským zväzkom republík a nie je Jeľcinovým územím vybudovaným na prevrate, deficite a defaulte. Toto je ďalšie silné Rusko a vy, západní politici, musíte prehodnotiť nie stratégiu rozpadu Ruskej federácie, ale postoj k spolupráci s krajinou, ktorá sa za posledných 20 rokov zmenila z vyplienenej a ponižovanej Západom. na štát s mocnou politickou štruktúrou, reorganizovaný na mieru podľa strategických cieľov, zocelený a neochvejný

 

Ramzan Kadyrov: “Obyčajných Ukrajincov posielajú so samopalmi proti tankom”

 

Ako zdôraznil Kadyrov, Rusko vie, ako byť priateľom, Rusko je tým najspoľahlivejším a najúprimnejším priateľom. Ale ak sa s nami niekto pokúsi hádať, čaká ho nezávideniahodný osud. Ako správne poznamenal náš prezident Vladimir Vladimirovič Putin, ak si chce niekto odhryznúť z krajiny, zostane bez zubov a do konca života bude jesť žuvačky podávané z lyžičky jeho susedim v posteli. Naučte sa byť priateľmi s Ruskom – vaše vlastné zuby budú zdravšie dodal Kadyrov.
Peter Nagy

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov