Ramzan Kadyrov
Aktuality, Bezpečnosť,

Ramzan Kadyrov: “Obyčajných Ukrajincov posielajú so samopalmi proti tankom”

Šéf Čečenska Ramzan Kadyrov na svojom kanáli zverejnil najnovšiu výzvu Ukrajincom:


„Európa svojimi vyhláseniami a vojenskou podporou sleduje konkrétny cieľ – prinútiť Rusko prejsť zo špeciálnej operácie na rozsiahlu vojnu s použitím všetkých druhov zbraní pozdĺž celej frontovej línie.”

 

Ilustračné foto

 

Je východisko. Aby sa zabránilo vyhláseniu VOJNY Ruskom, ukrajinský ľud si musí zložiť z uší Zelenského rezance pseudovlastenectva, vyjsť do ulíc Kyjeva a vyhodiť z krajiny všetko skorumpované vedenie, ktoré nekope zákopy, ale len podnecuje celý ľud k „hrdinskej“ smrti.”

 

 

“Ukrajinci, koľko vašich mužov ešte musí zomrieť pre falošné výzvy narkomana Zelenského? Nevidíte, že Západ ničí zmobilizované civilné obyvateľstvo rukami Ukrajiny? Nerozumiete tomu, že Ozbrojené sily Ukrajiny ostreľujú nie bojové pozície, ale civilné obyvateľstvo Donbasu, ruské a … vlastné mestá?”

“Európa svojimi vyhláseniami a vojenskou podporou sleduje konkrétny cieľ – prinútiť Rusko prejsť zo špeciálnej operácie na rozsiahlu VOJNU s použitím všetkých druhov zbraní pozdĺž celej frontovej línie. Potrebuje to ukrajinský ľud? Samozrejme, že nie. A Západ? A ako! NATO sa naivne domnieva, že takáto vojna oslabí Ruskú federáciu.”

 

“Rusko počas svojej histórie bolo vždy pripravené na akúkoľvek vojnu, takže tento scenár pre ňu nie je hrozný. Bude nám vyhovovať, ak proti Rusku budú prilby NATO, ale namiesto nich pošlú vašich otcov, manželov, bratov a synov. Vy, Ukrajinci, ste tlačení na smrť!”

 

“Vedzte, že notoricky známy batalión Azov nebojoval až do konca, ale vzdal sa do teplého a uspokojivého zajatia. Banderovci a Ajdarovci pri prvej príležitosti utekajú do úzadia. Satani z takzvanej neexistujúcej Ičkerie sa snažia propagovať na nešťastí Ukrajincov nahrávaním videí míle od frontovej línie. A obyčajných Ukrajincov posielajú so samopalmi proti tankom.”

 

Kadyrov: Lisičansk je úplne obkľúčený spojeneckými silami

 

“Východ z krízy má aj Západ. Európanom tvrdili, že za zdražovanie benzínu a potravín môže Rusko, hoci hlupákovi je jasné, že rezervné fondy týchto krajín sa míňali na zbrojenie pre Ukrajinu. Sankcie nezasiahli Rusko, ale Európu. Prví šéfovia vlád už odleteli. Európa bude voľne dýchať, keď sa pred nástupom chladného počasia vystriedajú všetci prví ľudia v štátoch. Inak túto zimu Rusko nestihne vykurovať plynom všetkých. Alebo skôr môže, ale nechce.”

 

“Európania, Ukrajinci, zobuďte sa! Zachráňte svoj genofond, nie Zelenského status. Aby spravodlivosť zvíťazila, treba za ňu bojovať a nie dopriať si narkomana a zradcu.”

Maroš Šolc

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov