Pri ukrajinských hraniciach sa objavilo nové označenie.
Aktuality, Pozemná technika,

Objavilo sa ďalšie záhadné označenie ruskej techniky. Západ ho vidí ako možné smery najbližšej “invázie”

Len čo západní vojenskí experti stihli prediskutovať záhadné označenie vybranej ruskej vojenskej techniky – označenej písmenom „Z“ pri ukrajinských hraniciach, objavilo sa nové označenie. Tentoraz obrnené vozidlá s novým označením „biely trojuholník v štvorci“. Ruské T-72 s týmto označením boli videné v oblasti Belgorod pri Ukrajine. Predpokladá sa, že tieto tanky budú zapojené do invázie na ukrajinské územie. Nechýbajú ani informácie o výskyte obrnených vozidiel a vojenských vozidiel s označením „biely kruh“.


 

 

Podľa niektorých zahraničných „expertov“ bude na inváziu v smere Charkov použitá technika s označením „Z“, „biely trojuholník na zásah do Slavjanska a Kramatorska a označenie „biely kruh“ označuje mobilnú rezervu. Telegramový kanál VČK-OGP uvádza vysvetelnie taktických znakov na ruskej vojenskej technike:
Z – smer Charkov, trojuholník – Slavjansk, Kramatorsk, kruh – záloha.

 

Rusko spúšťa „Operáciu Z“ – obrnená technika a vozidlá označené tajomnými symbolmi dorazili k ukrajinskej hranici

 

Ak si doteraz západný experti lámali hlavu s len jedným novým označením, teraz im ruské ministerstvo obrany pridelilo ešte viac práce s operáciou “delta”.

Maroš Šolc

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov