Výsledok saudského bombardovania Jemenu
Aktuality, Bezpečnosť,

Alexander Rogers: Nemôžem byť ticho! Šialeného tyrana treba zastaviť!

Už niekoľko rokov je krajina s približne tridsiatimi miliónmi ľudí vystavená cudzej agresii! Nelegitímny prezident tejto krásnej slobodu milujúcej krajiny utiekol do zahraničia. Potom sa v krajine konali demokratické voľby, ktoré vyhral skutočne ľudový líder podporovaný drvivou väčšinou obyvateľstva.


 

 

V odvete susedná krajina, vládnuci režim, ktorý nie je len totalitný a tmársky, ale, nebojím sa tohto slova, despotický ( striktne v súlade s definíciou z učebnice politológie), rozpútal krvavú vojnu proti mladej demokracii. Invázia s cieľom vrátiť na trón odmietnutého bývalého prezidenta. Obsadenie časti krajiny a vystavenie neposlušných regiónov pravidelnému bombardovaniu a ostreľovaniu. Desaťtisíce mŕtvych, obrovská skaza – a to všetko pri mlčaní OSN a nečinnosti NATO!

 

 

Názov tejto hrdej slobodu milujúcej krajiny je Jemen

Zločinecký despotický režim Saudskej Arábie útočí na územie Jemenu už niekoľko rokov. Tento režim utláča ženy, brutálne zabíja politických disidentov a praktizuje verejné odrezávanie hláv a ukameňovanie na smrť.

 

 

Nejde o fiktívne „prenasledovanie čečenských gayov“, alebo ešte bludnejšiu „genocídu Ujgurov“. Toto je overená realita. A žiadne sankcie! Nikto nezadrží účty saudských monarchov. Nikto nezakazuje mnohým saudským princom vstup na ich územie. Nikto nevolá po opustení krvavej saudskej ropy, ktorá rozhodne neobsahuje molekuly demokracie.

 

 

Novinár Jamal Chasukdži bol unesený, brutálne mučený, zabitý a rozštvrtený priamo na území saudskoarabskej ambasády v Turecku. Bez akýchkoľvek „Highley Likely“ (vysoko pravdepodobne), bez „Petrovcov a Boširovcov“, bez nefungujúcich „bojových jedovatých plynov“. Existuje veľa dôkazov, vrátane zvukových nahrávok z veľvyslanectva. Páchatelia sú známi, zákazník je známy, trestný čin je vyriešený. A ticho. Žiadne „Chasukdžiho zoznamy“, žiadne sankčné zákony od amerických kongresmanov.

 

 

Skripaľovci žijú (aj Navaľnyj), Chašukdží je mŕtvy, nikoho to nezaujíma. Rusi sú hrozní, Saudi sú skvelí. Ruská federácia má demokraticky zvoleného prezidenta, zatiaľ čo Saudská Arábia má dedičnú absolútnu monarchiu (klasický despotizmus). Ale autoritatívny režim je v Rusku, nemiešajte to.

 

Saudská agresia proti Jemenu je podobná. Každý o tom vie, saudské lietadlá otvorene bombardujú územie susednej krajiny, saudské jednotky otvorene bojujú a ostreľujú jemenské mestá. Ruských vojakov na Ukrajine nikto nevidel viac ako osem rokov „agresie“, no agresorom je stále Rusko.

 

Kde je odsúdenie saudskej agresie? Kde sú pôžičky a pomoc jemenským obrancom vlasti? Kde je odovzdanie bojových člnov a protitankových systémov jemenskej vláde? Kde sú vojenskí inštruktori z USA, Británie a Kanady, ktorí cvičia jemenských vojakov? Kde sú výzvy na začlenenie Jemenu do NATO?

 

Britská zbrojovka dodala zbrane Saudskej Arábii na agresiu proti Jemenu v hodnote 20 miliárd dolárov

 

Kde sú každodenné príbehy na CNN a BBC o hrôzach saudskej agresie? Kde sú publikácie máp so šípkami plánov na dobytie Jemenu saudskou tyraniou? Kde sú výzvy, aby režim v Rijáde stiahol jednotky do Araru a Sakaku?

 

Prečo sa zrazu Libanon stal vyvrheľom arabského sveta?

 

Celé svetové demokratické spoločenstvo je znepokojené prítomnosťou ruských vojsk na území Ruska. Celé svetové demokratické spoločenstvo sa nestará o saudské jednotky v Jemene. Celé „svetové demokratické spoločenstvo“ je pokrivené pokrytectvom, dvojtvárnosťou a otvorenou rusofóbiou.

Alexander Rogers

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov