Ilustračné foto
Aktuality, Bezpečnosť,

Najnovšia kniha si kladie otázku či by mali byť vírusy SARS-CoV-2 považované za biologickú zbraň

USA, 15. apríl 2021 (AM) – Greg Felton sa vo svojej najnovšej knihe zamýšľa, či je “oficiálny” príbeh o SARS-CoV-2 iba nedostatočne vedecky podložený, alebo ide o účelnú lož; vyvracia totiž tvrdenie, že vírus preskočil na človeka priamo z netopiera, alebo prostredníctvom iného zvieraťa. Nielen, že pre toto stanovisko neexistuje žiadny poriadny dôkaz, arogantné a defenzívne správanie jeho zástancov voči akémukoľvek alternatívnemu vysvetleniu navyše ukazuje na fakt, že “oficiálna” verzia sa nedá racionálne obhájiť a je teda postavená na politikárčení, nie na vedeckých faktoch.


 

.

 

Kapitola 1 otrasie tvrdením o prirodzenom pôvode v základoch a zameria sa na agresívne správanie jeho stúpencov. Hoci tu nájdete aj určitú odbornú nomenklatúru, vymedzuje sa výhradne na samotné názvy vírusov.

 

Kapitola 2 vyvracia vedeckým spôsobom, že sa SARS-CoV-2 vyvinul zo SARS-CoV. Keďže dôkazy vychádzajú z epidemiologického a genetického porovnanie oboch vírusov, jazyk tu je skôr vedecký. Dôležité technické termíny sú patrične vysvetlené a v čo najväčšej možnej miere bol žargón konvertovaný do prostej češtiny. Bolo úplnou nutnosťou túto analýzu zjednodušiť, takže by tí z vás, ktorí túžia po tvrdej a podrobné vede, mali venovať pozornosť zdrojom v poznámkach na konci knihy.

 

Kapitola 3 prináša dôkaz o syntetickom pôvodu a o pokusoch prinútiť médiá a vedeckú verejnosť tieto fakty skryť.

 

Kapitola 4 vysvetľuje, ako pandémia vlastne začala a akým spôsobom za ňu nesú USA pravdepodobne väčšiu zodpovednosť než Čína.

 

Kapitola 5 skúma motívy pre vytvorenie patogénnych vírusov a či by mali byť vírusy SARS-CoV-2 považované za biologickú zbraň.

 

Kapitola 6 mapuje rastúci odpor voči oficiálnemu vyhláseniu a možné riziká vyplývajúce z unáhleného vypustenia vakcíny proti COVID-19 bez riadneho testovania

Maroš Šolc

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov