.
Aktuality,

Tajný palác Alexeja Navaľného. Vyšetrovanie

Rusko, 23. január 2021 (AM) – V reakcii na posledné „vyšetrovanie“ Navaľného a jeho fanúšikov, pri ktorom sa pokúsili vydávať penzión v Gelendžiku za „Putinov palác“, som vykonal vlastné „vyšetrovanie“, zhruba to isté.


 

Vážne, niekto skutočne verí, že človek navrhne svoj domov ako sanatórium hotelového typu? Alebo niekto vážne verí, že dron môže bezpečne lietať nad objektom stráženým FSO, údajne prezidentským sídlom, a nebude zostrelený za minútu? A čo je najdôležitejšie, prečo by Putin, ktorý má veľa štátnych rezidencií (a ktorý miluje rybolov a tajgu), vôbec potreboval taký „palác“?

 

Spravidla som tiež robil rovnaké „vyšetrovanie“. Predstavujem vám teda rezidenciu Navaľnyj, ktorú kúpil za peniaze na raňajky od školákov.

 

Rezidencia sa volá „The Rock“ a nachádza sa na ostrove v zálive San Francisco. Jeho rozloha je 8,9 hektára

 

 

Máme dokonca plán komplexu, z ktorého vidno, že okrem obytných priestorov a technických služieb (napríklad dom pre bezpečnosť a maják) zahŕňa divadlo, knižnicu, rekreačnú a zotavovaciu oblasť a dokonca aj priestor na piknik

 

A teraz vás pozývame, aby ste si užili interiér Navaľného nového domu.

 

Pracovňa

 

 

Hosťovské izby

 

A nakoniec Navaľného osobná spálňa na nasledujúcich dvadsať rokov

 

Všetko je striktne podľa pokynov Anatolija Dmitrieviča Papanova: „Váš dom je väzenie.“ Moje „vyšetrovanie“ z hľadiska „spoľahlivosti“ je úplne rovnaké ako vyšetrovanie FBK. Žiadne dokumenty, žiadne fakty, iba obrázky. A ak škrečky zjedli svoju rolku, potom im nechajte aj môj článok

Alexander Rogers

PS: Prepáčte, ale vyvrátiť starý ukrajinský hoax na serióznych stránkach, kde sa sanatórium vydáva za „Putinov palác“ , ja nemôžem.

( Autor je ukrajinský novinár, publicista, autor blogu LiveJournal, sociálny aktivista. Venuje sa analytike, hospodárskej kybernetike, a filozofii ).

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov