.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Prečo britské médiá zrazu odhalili nacistov na Ukrajine?

pozn. AM) médiá používali toto zariekanie neustále.


 

Lenže stal sa „zázrak“. Britské médiá zrazu „zbadali“ neonacistov v Kyjeve a kvôli ich vplyvu na radikálov Albionu vyhlásili poplach.
Labouristické noviny The Observer uverejnili odvolávku na pomerne rozsiahly výskum londýnskeho ústredia opozície počítačovej nenávisti (Center for Countering Digital Hate) pod názvom „Hatebook“. Podrobne sa v ňom, s hromadou detailov a odkazov, prinášajú dôkazy aktívneho používania platformy Facebook na medzinárodnú koordináciu neonacistov. Jadrom tejto činnosti sú dve radikálne pravicové štruktúry na Ukrajine – prápor „Azov“ a teroristická Misanthropic Division.

 

V správe sa tvrdí: „Obe skupiny sa snažia exportovať svoju ideológiu do západných štátov, získavať tam nasledovníkov a podpichovať násilie. Prápor „Azov“, neonacistická militaristická formácia, navrhuje prijímať a cvičiť amerických členov agresívneho hnutia Rise Above. Misanthropic Division, tesne spojený s „Azovom“, vplýva na vnútorných extrémistov v USA a vo Veľkej Británii, obvinených z teroristických zločinov.

 

 

Ukrajina sa pre USA zmení na teroristický štát

 

V súvislosti s tým The Observer bije na poplach. Napríklad, poukazuje na prípad s britským študentom Andrewom Dymockom, ktorého polícia obvinila z 12-tich prípadov spojených s terorizmom a u ktorého sa našla symbolika Misanthropis Division.

 

Labouristický list pomenúva aj „hrdinstvá“ práporu Azov a priamo ho nazýva neonacistickou štruktúrou. Zahanbene pri tom zamlčiava fakt, že tu nejde o nejakú marginálnu organizáciu, ale o vojenskú jednotku, ktorá je oficiálnou súčasťou zostavy Národnej gardy Ukrajiny, zapojenej do bojovej činnosti na Donbase a podporovanej aj britskými plátcami daní. Lepšie je ak toto čitatelia nevedia.
Vladimír Mikunda (podľa blogu Vladimíra Kornilova ria.ru)

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov