©alwihda
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Ako koronavírus upevnil Čínu: neohlásené ciele, ktoré boli v Číne v boji s epidémiou dosiahnuté

Čína, 20. marca 2020 ( AM, leva-net ) – Môže mať koronavírus aj pozitívne dopady na obyvateľstvo? Určite áno. Poďme popremýšľať na čo sa, ako predtým nemožnému, Číňania pomocou epidémie dopracovali. Zaujímavú úvahu prináša server chinagates.info:


 

1) Vyhnali nelegálnych zahraničných učiteľov. A podobné profesie. Cudzinci boli z ekonomických dôvodov evakuovaní.

2) Prepočítali populáciu v krajine. Pričom nelegálnych prisťahovalcov vyzrádzali ich vlastní ľudia.

3) Vyčistené: skrachovali alebo boli znárodnené malé a slabé podniky.

 

4) Boli spočítaní všetci cudzinci.

5) Bol vypracovaný mechanizmus masívneho a ostrého zablokovania celej krajiny.

6) Celému svetu ukázali, čoho je Čína schopná. Dať 1,5 miliardy ľudí do úplnej karantény, všetkým nasadiť rúška, to je výkon, rovnako ako za týždeň postaviť mega nemocnicu.

 

7) Celú krajinu naraz naučili venovať sa hygiene.

8) Prijali zákon zakazujúci konzumovat divoké zvieratá k jedlu.

9) Pripravili sa na skutočnú biologickú vojnu, vykonali “supercvičenie”.

 

10) Ukázali celému svetu, nakoľko je Čína pre všetky krajiny potrebná. Mnoho tovární a spoločností v zahraničí pozastavilo prácu, pretože došlo k prerušeniu dodávok z Číny.

11) V policajných a pohotovostných službách bolo masívne zavedené používanie bezpilotných dronov.

12) Boli vypracované hromadné termometrické zobrazovacie metódy s automatickým výpočtom zadaných parametrov. Algoritmy pre prevádzku videokamier boli vylepšené kvôli noseniu masiek ľuďmi, teraz sa pri rozpoznávaní človeka berie do úvahy aj chôdza osoby.

 

13) Masovo a operatívne sa rozbiehajú systémy pre automatizované dodávky tovaru, ako aj pre diaľkovú dezinfekciu.

14) Bol zdokonalený systém “elektronických koncentračných táborov”. Vytvorený bol systém ľahkého monitoringu elektronickej stopy jedinca vo všetkých sociálnych sieťach: kto je s kým v kontakte, s kým šiel do auta, kam išiel, s kým sa tam stretol ap.

Pod navonok prijateľnou zámienkou tak bola vytvorená štruktúra pre výpočet sociálnych sietí. A testovali ju samotní občania, keď si radostne navzájom písali, a posielali “zdravotné” prílohy – fotky a opisy ako sa cítili, v akom vagóne cestovali, a či sa stretli s nakazenými.

 

15) U Číňanov bol vytvorený názorový sediment o tom, že vírus im bol “prihraný” zo zahraničia. Predtým dokonca ani obchodné vojny nezmenili ich postoje k cudzincom. Veľmi energicky potom diskutovali, že vírus je umelý a niekto by za to mal byť potrestaný.

16) Došlo k zjednoteniu Číny. Upevnila sa viera v stranu a vládu, krajina bola posilnená.

17) Nastúpil veľký prechod k používaniu digitálnych peňazí pri platbách prostredníctvom čínskych platobných systémov Wech pay a Alipay – Dôsledky odmietnutia hotovosti bankami a prevádzkami verejného stravovania.

A čo si myslíte vy, pýta sa autor článku, aké ešte ciele Číňania dosiahli “otvorením” dverí novému koronavírusu? Napíšte v komentároch.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov