Na fotografii Jevgenij Poddubnyj © Polytruk
Aktuality, Bezpečnosť,

Teroristi vyhlásili odmenu za zabitie dvoch ruských vojnových korešpondentov v Sýrii – pozrite si o koho ide. Video

 


Sýria, 16. marca 2020 ( AM, Vesti ) – Teroristi bojujúci proti Sýrskej armáde zverejnili ceny za zabitie Rusov, ktorí sa v súčasnosti nachádzajú v Sýrii. Ide predovšetkým o ruských vojenských novinárov, ktorí naďalej mapujú súčasnú situáciu v Arabskej republike a rozptyľujú manipulácie militantov a Turecka, ktoré ich podporuje.

„Propagandista v Idlibe slúžiaci teroristickej skupine Hayat Tahrira Ash Sam vyhlásil cenu za zabitie ruských novinárov. Je pripravený zaplatiť 25 tisíc dolárov niekomu, kto zabije vojnových korešpondentov Jevgenija Poddubného a Olega Blochina. Boli tiež informácie o tom, že iná skupina v Idlibe ponúkla 50-tisíc osôb za vraždu Poddubného. Okrem toho chce zaplatiť ďalších 100 tisíc za zajatie ktoréhokoľvek ruského vojaka zo spoločnej hliadky s Tureckom , “píšu Vesti

Pozrite si najnovšie video Jevgenija Poddubneho o spoločných hliadkach na diaľnici M4 v Sýrii písali sme o tom  TU:

Druhý vojnový korešpondent na ktorého je vypísaná odmena – Oleg Blochin sa minulý rok dostal do konfliktu so šéfkou medzinárodného oddelenia televízneho kanála CNN Clarissou Wardovou, keď ju nazval hlúpou ovcou z  nádoby na odpadky. Clarissa Ward spôsobila rozruch, keď rozšírila falošnú správu o súkromnej vojenskej jednotke Wagner kde vojnového korešpondenta Blochina označila za jej bojovníka. Jeho odpoveď si môžte pozrieť na videu:

Video: Rakúske špeciálne jednotky Cobra začali hliadkovať na Grécko – Tureckej hranici

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov