screenshot
Aktuality, Pozemná technika,

Ohnivá sila: Strelecké cvičenia Gradov a Uragánov. Video

Rusko, 16. marca 2020 ( AM ) – Skupiny raketových systémov „Grad“ a „Uragan“ Centrálneho vojenského obvodu počas cvičenia zničili veľké zoskupenia podmieneného nepriateľa v regióne Orenburg.


 

 

Prieskumné jednotky objavili a preniesli súradnice cieľov pomocou multifunkčného bezpilotného komplexu Orlan-10 na veliteľské miesta batérií. Strelci zničili podmienečného nepriateľa vo vzdialenosti 10 až 20 kilometrov.

 

Jednotky tiež vykonávali „delostrelecký kolotoč“ – rýchly odchod do oblasti streľby a paľba z nových pozícií, čo zvýšilo prežitie delostreleckých batérií. Pri zmene streleckej polohy bolo krytie uskutočňované 152 mm samohybnými delostreleckými prostriedkami Msta-S. Cvičenie sa konalo na Totskom polygóne, zúčastnilo sa na ňom viac ako 1 500 vojakov a viac ako 500 jednotiek vojenského vybavenia

Článok: Najmocnejšie samohybné delo Malka dokončuje testovanie

Článok:  Nemecké samohybné delo Sturmgeschütz III (STuG III) a jeho nasadenie po roku 1945

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov