Maketa drona S-70 Lovec, pohľad na plochú výstupnú trysku
Aktuality, Letectvo, Vojenská technika,

Na internete sa objavili fotografie makety ťažkého drona Suchoj S-70 Lovec s výstupnou tryskou plochého tvaru

Len niekoľko hodín pred oficiálnym otvorením Mezinárodnej leteckej a kozmickej výstavy MAKS-2019 sa objavili prvé fotografie techniky, ktorá bude na výstave v Podmoskovsku predstavená. Pripomeňme, že výstava sa koná v dňoch od 27. augusta do 1. septembra 2019.


Všetci netrpezlivo očakávajú v statickej ukážke predovšetkým exponát domácej výroby a zdroj národnej hrdosti, ktorým je viacúčelové stíhacie lietadlo 5. generácie z kategórie stealth, Suchoj Su-57. No medzitým sa na internete objavilo niekoľko fotografií vylepšenej verzie ruského ťažkého útočného „bezpilotnika“ Suchoj S-70 Lovec.

Maketa drona S-70 Lovec s plochou výstupnou tryskou, pohľad spredu

Pozornosť na týchto záberoch sa bude v prvom rade upierať na pozmenenú konštrukciu výstupnej trysky motora, ktorá je po novom plochého tvaru.

Ak sa v najbližšom čase začnú skúšky dronu S-70 Lovec práve s týmto plochým tvarom trysky, možno túto zmenu považovať za skutočný technologický prielom.

Pozornosť na týchto fotografiách si zaslúžia aj inovované zakončenia krídla. Sú totiž niečo málo odlišné od tých, ktoré bolo možné vidieť na zverejnených videách z nedávnych leteckých skúšok ťažkého útočného drona.

Maketa drona S-70 Lovec s plochou výstupnou tryskou, na zábere inovované zakončenia krídla

V zahraničnej tlači sa v nedávnej minulosti objavili informácie o nekompatibilite neviditeľnosti s množstvom otvorov v trupe ruského drona. Na predstavenej makete sa situácia s množstvom otvorov na trupe dronu dramaticky zmenila, otvory jednoducho „zmizli“.

Nám ostáva už teda iba čakať, kedy takto modifikovaná verzia prejde z podoby zatiaľ iba makety v plnohodnotný bojový dron vo výzbroji VKS RF. Je celkom možné, že tieto informácie poskytnú vývojoví pracovníci verejnosti už počas výstavy MAKS-2019.

-mip-

Autor fotografií: Michail Žerdev

Zdroj: https://topwar.ru

 

 

 

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov