zdroj: browning
Aktuality, Bezpečnosť, Ručné zbrane a výstroj,

Nový Browning X-Bolt Max Long Range

Viac ako ktorákoľvek iná spoločnosť vyrábajúca pušky Browning roky vyrába vynikajúce super presné lovecké pušky. Táto nová verzia, nazývaná X-Bolt Max Long Range, je pravdepodobne najlepšou puškou, ktorá je k dispozícii v tejto cene.


Telo zbrane je s kompozitného materiálu, pažba má nastaviteľnú lícnu opierku a dĺžku. Prémiová hlaveň v saténovo šedej povrchovej úprave je opatrená závitom a je dodávaná s úsťovou brzdou. Plne nastaviteľná spúšť je jednou z najlepších na trhu. X-Bolt Max Long Range váži 3,76 kg. Cena: 1 269,99 dolárov

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov