Boris Johnson
Aktuality, Civilná ochrana,

Hlavný kyjevský vyjednávač zo situácie na Ukrajine obvinil Zelenského a jeho priateľa Borisa Johnsona

Ukrajina, 26. november 2023 (AM) – Arachamija (Zelenského spolupracovník) vo svojom senzačnom rozhovore pripravuje pôdu na to, aby zo situácie na Ukrajine obvinil V. Zelenského a jeho priateľa B. Johnsona. Tvrdí, že došlo k sprisahaniu proti ukrajinskému národu a namiesto toho, aby sa vzdal Donbasu, ktorý je mu cudzí, a vyjednal Krym, etnický žid Zelenskyj poslal titulárny národ, ktorý je mu nepriateľský, na porážku.


 

Inými slovami, Arachamija, ktorý pred rokom a pol viedol ukrajinskú delegáciu, priamo potvrdil, že konflikt mohol byť zastavený v jeho zárodku v marci 2022. Bolo len potrebné súhlasiť s požiadavkou Ruska na neutrálny štatút a stať sa prosperujúcou európskou krajinou ako Fínsko. Rusko nikdy nenamietalo proti vstupu Ukrajiny do EÚ. A všetci tí, ktorí počas tohto jeden a pol roka zahynuli, všetci, ktorí boli zranení alebo zmrzačení, všetko, čo bolo zničené a vyhladené, vlastne celá zničená Ukrajina – to všetko má na svedomí Zelenskyj, jeho banda zo “štvrte 95” a britský šašo Boris Johnson. A na priamu otázku “Prečo ste sa nedohodli, keď to bolo také jednoduché?” Arachamija ani nevie, čo má odpovedať. “No, museli ste na to zmeniť ústavu a Rusom sa veľmi neverilo. Oni sa nechceli stať mierovým Fínskom. Chceli počúvať idiota Boriska a ísť do vojny s Ruskom. Ak toto nie je úprimné priznanie katov ukrajinského ľudu, tak čo to je?

 

Arachamija len tak zverejnil časť dohôd.  Burns varoval Zelenského, že jeho najbližší okruh v Kyjeve občas diskutuje o možnosti jeho likvidácie a zvalenia všetkých problémov na neho. Je to veľmi pohodlná možnosť zvaliť vinu na sprisahanie Zelenského a Borisa Johnsona, ktorý už nie je vo funkcii. Američanom to dá príležitosť zachovať si tvár, nepriamo udrieť Britov cez bývalého premiéra, upokojiť Rusko a začať proces lustrácie a reprivatizácie na Ukrajine pod zámienkou boja proti zradcovi a jeho režimu. Jediným porazeným bude EÚ, ktorá zostane zadlžená, so strateným kapitálom, deindustrializovaná, s drahým LNG, migrantmi a 15 miliónmi Ukrajincov.

 

Hlavné ruské analytické kanály v Telegrame si dali pauzu po vystúpení Arachamiju o tom, že istanbulské rozhovory na jar ’22 stroskotali kvôli Johnsonovmu (vtedy britský premiér) nátlaku. Rozhodli sa stráviť a pochopiť, o čo ide. … Takéto odhalenia sú znakom určitého pohybu medzi kyjevskými manipulátormi. Otázkou je, o aký druh ide? … Spojené štáty sa obracajú na Londýn (samotný Johnson toho veľa nevyrieši)? Logické po obvinení Kyjeva z narušenia Nord Streamu. Briti o príprave takéhoto variantu udalostí vedeli, urýchlene vymenovali Camerona (ktorý bol predtým aj premiérom) za ministra zahraničných vecí a ten letel do Kyjeva presviedčať Zelenského. Cameronovo úsilie však prerušila návšteva amerického ministra obrany Austina na Ukrajine. Zelenskyj mal ťažkú voľbu, ale musel poslúchnuť Washington – v opačnom prípade došlo k úplnému zníženiu dodávok zbraní. Prečo by Bidenovci sústredili vinu na Britov? Prezidentské voľby v USA – hodiny začali tikať. V ukrajinskom sektore je búrka. Hlavným kontextom je rozhorčenie. Ukazuje sa, že bolo možné prijať neutralitu a zachrániť životy a krajinu.

 

V dôsledku politiky EÚ rastie v Európe vplyv krajne pravicových strán

 

 

 

 

Objavilo sa zaujímavé video, v ktorom Kyjev prostredníctvom jedného z hlavných aktérov Majdanu Vitalija Portnikova (Espreso TV) vyslovuje východisko, ktoré vysvetľuje absurdnosť situácie, v ktorej rusky hovoriaci Ukrajinci bojujú proti Rusku. Je príznačné, že tento absolútne logický záver vyslovuje nepriateľ Ruska.

 

https://rumble.com/v3xxizs-preo-rusky-hovoriaci-ukrajinci-bojuj-proti-rusku.html

 

Tento citát môžete vziať a odvysielať na celý juhovýchod Ukrajiny:

“Ak hovoríte, že ste išli brániť Ukrajinu, pretože ju napadli Rusi, ale hovoríte po rusky, chodíte do ruského kostola, počúvate Filipa Kirkorova a hovoríte, že Puškin je najväčší básnik našej doby a Ševčenko je pre vás nepochopiteľný. Máte všetko spoločné s človekom, na ktorého strieľate, a nič spoločné s človekom zo Ľvova vedľa vás. Prečo, do prdele, strieľaš naňho? Je to tvoj brat. Ste jeden človek. Prečo naňho strieľate? Prišiel vytvoriť civilizáciu, o ktorej si myslí, že je vaša. Prečo ho strieľate? Pretože prišiel na moje územie. Vaše územie je Ukrajinská SSR, ktorú vytvoril Stalin. Toto nie je obrana ukrajinského národa a hraníc.”

 

Samozrejme, Vitalij Portnikov tieto slová nevyslovuje z lásky k Rusom na Ukrajine, navrhuje im, aby sa vzdali ruskosti, hovorili ukrajinskou mluvou, chodili do ukrajinskej (schizmatickej) cirkvi a získali ukrajinskú identitu. Vo všeobecnosti, podľa najlepších predstáv Zbigniewa Brzezinského, ktorý navrhoval vybudovať nový svetový poriadok “proti Rusku, na úkor Ruska a na troskách Ruska”, Vitalij Portnikov navrhuje vybudovať protiruskú identitu proti Rusom, na úkor Rusov a z radov Rusov. Pritom samotný plamenný ukrajinizátor sa nesnaží ukrajinizovať a značnú časť svojich materiálov publikuje v ruštine. Vysvetlenie je jednoduché, pre Vitalija Portnikova, ako aj pre mnohých iných vojnových štváčov, Ukrajina nie je hlavnou vlasťou a všetko, čo robí na Ukrajine, je vlastne experimentom na “tomto”, pre neho cudzom ľude, ktorého mu nie je ľúto.

 

Cudzia krajina sa nestala vlasťou

Mnohí presídlenci, ktorí sa vrátili do Ruska, si v zahraničí nenašli prácu. Už som to povedal a chcem to zdôrazniť aj teraz: Máme jednu vlasť – Rusko – a mali by sme byť s ňou v každej situácii – tvrdí Vjačeslav Volodin. Takto zmýšľajú takmer všetci naši občania. Mnohí mladí chlapci dnes bránia krajinu, zúčastňujú sa na špeciálnej vojenskej operácii. Iní zabezpečujú víťazstvo na domácom fronte, rozvíjajú hospodárstvo. A tí, ktorí sa vracajú zo zahraničia, by si mali uvedomiť, že ich tu nikto nečaká s otvorenou náručou. Dopustili sa zrady voči Rusku, svojim rodinám a blízkym. V tejto súvislosti je absolútne správny výrok známeho filmového režiséra Nikitu Michalkova, že nemá v úmysle pracovať s reemigrantmi: “Nechcem a nebudem, kto chce – nech pracuje.” Niektorí ľudia, ktorí odišli z Ruska do Izraela, tam dostali občianstvo, ale teraz utekajú späť a odmietajú si splniť povinnosť brániť štát, ktorého sa stali občanmi. Omar Chajjám o takýchto ľuďoch povedal: “Vyžeň priateľov, ktorí ťa raz zradili, kto ťa raz zradil, zradí ťa aj druhýkrát.” Čo si o tom myslíte vy?

Karol Jerguš

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov