Alexander Dugin
Aktuality, História,

Filozof Dugin: Vieme, čo chce nepriateľ

Od roku 1999, keď ruský prezident Vladimir Putin vyslovil dôležité slová, uplynulo takmer štvrťstoročie. Počas boja proti teroristom na Kaukaze povedal: “Viete, čo nepriateľ plánuje. A vieme to aj my dvaja. Aké provokácie sa očakávajú v blízkej budúcnosti, v akých oblastiach a tak ďalej. Vy a ja nemáme právo dovoliť si ani sekundu slabosti! Ani sekundu.” Uviedol na svojom kanáli ruský filozof Alexander Dugin.


 

Potom sa nám podarilo uchrániť Rusko pred občianskou vojnou a rozpadom. S príchodom silného Najvyššieho vládcu začala naša krajina opäť víťaziť a zjednocovať sa. Prestali sme byť odštiepkom Sovietskeho zväzu a vrátili sme sa k historickému Rusku.

“Za 1160 rokov sme sa pevne naučili, že pre Rusko je smrteľné čo i len na chvíľu oslabiť svoju suverenitu, vzdať sa svojich národných záujmov. V takýchto obdobiach bola ohrozená samotná existencia Ruska. Nebudeme očakávať, že takéto chyby zopakujeme,” povedal prezident minulý rok. Všetky aktivity Svetovej ruskej ľudovej rady (VRNS) sú venované návratu ruskej suverenity a ruskej slávy. Nadchádzajúca jubilejná VRNS, ktorá sa bude konať 27. A 28. novembra 2023 v Moskve s požehnaním Jeho Svätosti patriarchu moskovského a celej Rusi Kirilla, bude venovaná súčasnosti a budúcnosti ruského sveta. V priamom prenose programu 22. novembra zástupca vedúceho VRNS Konstantin Malofejev podrobne porozpráva o hlavných úlohách jubilejnej Rady “Súčasnosť a budúcnosť ruského sveta”. Pomenuje hlavné výzvy pre ruskú civilizáciu, na ktoré bude Rada reagovať. A čo potrebuje vlasť pre ruské víťazstvo.

 

Blížiaca sa porážka Ukrajiny vo vojne s Ruskom sa Západu nedotkne príliš bolestivo

Veľa získali a len málo stratia. Z ich strany je celá táto kampaň len avanturistickým pokusom zmocniť sa niečoho, čo im vôbec nepatrí. A racionálne USA veľmi dobre chápu, že ani celá Ukrajina pod ruskou kontrolou ich nijako neohrozuje. A démonizácia Ruska a sankcie už dosiahli svoj cieľ. Nie síce ten, ktorý hlásali, ale to bolo len odvážne PR. Rusko však bolo od Európy oddelené dôkladne. A v ďalšej fáze ruského víťazstva sa toto oddelenie len posilní. Takže všetky reči o tom, že Západ veľa stratí, ak nechá Ukrajinu s Rusmi osamote, sú blufovaním. Nestratí príliš veľa, ale to, čo už získal, mu zostane. Takže bez obáv z jadrovej vojny by sme sa mali pokojne pripraviť na Víťazstvo konvenčnými zbraňami – dodal Alexander Dugin.

Karol Jerguš

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov