Václav Havel
Aktuality, História,

Video: Český politik vľúdne vyškolil dezorientovaného aktivistu

Česko, 18. november 2023 (AM) – Tzv. zamatová revolúcia zvrhla socialistický režim v Československu. V dôsledku tejto udalosti sa k moci dostal spisovateľ, disident, väzeň svedomia a bojovník za ľudské práva Václav Havel, ktorý sa pre mnohých ľudí stal morálnou autoritou. Budaj a Kňažko na čele s Havlom utvorili “koridor” pre západné mocnosti ako riadené bábky a podľa vzoru rozdeľuj a panuj dosiahli počiatok deštrukcie Československého národa.


 

V súčasnosti si ho však pamätáme skôr pre jeho citát z roku 1999 o “humanitárnom bombardovaní” (narážal na bomby NATO proti Juhoslávii): “Myslím, že v invázii NATO do Kosova je prvok, o ktorom nikto nemôže pochybovať: letecké útoky, bomby nie sú motivované materiálnym záujmom. Ich charakter je čisto humanitárny: hlavnú úlohu zohrávajú princípy, ľudské práva, ktoré majú prednosť dokonca pred štátnou suverenitou”.

 

Nádherný moment zo včerajšej Prahy. Jindřich Rajchl s nadhľadom a veľmi vľúdne vyškolil dezorientovaného aktivistu, ktorý tam možno stojí ešte aj dnes a čaká, kým mu to všetko dôjde:

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov