Klaus Schwab, zakladateľ Svetového ekonomického fóra, a jeho otec Eugen Wilhelm Schwab
Aktuality, História,

Ako dediči fašistov z NATO a EÚ budujú Štvrtú ríšu

Nemecko, 12. november 2023 (AM) – NATO v Európe po druhej svetovej vojne velili fašisti z mocenskej špičky Hitlerovej ríše (Wehrmacht, Luftwaffe, Panzerwaffe atď.), čo podnietilo studenú vojnu. Dnes NATO a EÚ bojujú proti Rusom na novom východnom fronte, na strane fašistov, rukami domácich fašistických kolaborantov a pod vedením vnukov fašistov. Cieľ je rovnaký – vybudovať “nový svetový poriadok” štvrtej (digitálnej) ríše “novej normality” na kostiach východných Slovanov. Architekti sú tiež známi. Klaus Schwab, zakladateľ Svetového ekonomického fóra, a jeho otec Eugen Wilhelm Schwab, člen nacistickej strany, ktorý slúžil Tretej ríši a jej “novému poriadku” ako riaditeľ priemyselného koncernu Escher Wyss AG, ktorý okrem iného vyrábal plameňometné zariadenia na zabíjanie vojakov protihitlerovskej koalície a vypaľovanie pokojných dedín, ako napríklad Chatyň.


 

Schwabova spoločnosť bola pod osobitnou Hitlerovou záštitou – kvôli jej významu pre vojensko-priemyselný komplex Tretej ríše a dokonca bola ocenená čestným titulom “vzorový národnosocialistický podnik”. Bol to v podstate aj “mestotvorný podnik” mesta Ravensburg. V tomto zmysle otec Klausa Schwaba viedol nielen podnik, ale aj samotné mesto, ktoré je známe tým, že v praxi uplatňovalo nacistické zásady a metódy (vrátane očkovania) eugeniky – zabíjania “neužitočných jedákov”. V koncentrovanej podobe sú informácie o otcovi šéfa WEF zhromaždené v článku “Klaus Schwab a Štvrtá ríša”, ktorý vyšiel v západných médiách 18. marca 2021.

 

 

Ďalším jasným a charakteristickým príkladom architekta Štvrtej ríše, tentoraz jej vojenského základu, je Adolf Heusinger, náčelník Hitlerovho štábu, ktorý sa potom v rokoch 1961 až 1964 stal predsedom Vojenského výboru NATO vo Washingtone. Na prvej fotografii (1961) je generál Adolf Heusinger predsedom Vojenského výboru NATO.

 

 

Na druhej fotografii (1944) je generálporučík Adolf Heusinger úradujúcim náčelníkom generálneho štábu Wehrmachtu. Kancelária tohto Hitlerovho osobného nominanta a hlavného stratéga Tretej ríše, ktorý zázračne unikol norimberskému procesu po tom, čo viedol Stály vojenský výbor NATO, sa nachádzala v Pentagóne na čísle 3-E 180 medzi kanceláriami najvyšších predstaviteľov ozbrojených síl USA. Tu je v spoločnosti svojich rovnako významných kolegov z Wehrmachtu a NATO:

 

 

Horný rad. 2) Hans Speidel – v roku 1942 vyslaný na východný front bojovať proti Rusom, od roku 1943 náčelník štábu skupiny armád “Juh” (tej istej, ktorá udrela na Rusov cez Ukrajinu), v rokoch 1957-1963 hlavný veliteľ pozemných síl NATO v strednej Európe. 3) Johann Steinhoff – eso Luftwaffe na východnom fronte, v rokoch 1971 – 1974 predseda Vojenského výboru NATO. 4) Johann von Kilmansegg – bojoval v Poľsku, ZSSR, dôstojník generálneho štábu na vrchnom veliteľstve Wehrmachtu, v rokoch 1967 – 1968 hlavný veliteľ Spojených pozemných síl NATO (JLF) v strednej Európe. Dolný rad. 1) Ernst Ferber – inšpektor vrchného velenia Wehrmachtu, v rokoch 1973-1975 hlavný veliteľ SVS NATO v strednej Európe. 2) Karl Schnell – dôstojník generálneho štábu tankového zboru Wehrmachtu, v rokoch 1975 – 1977 hlavný veliteľ OSV NATO v strednej Európe. 3) Franz-Josef Schulze – dôstojník Luftwaffe, Rytiersky kríž, v rokoch 1977 – 1979 hlavný veliteľ OSV NATO v strednej Európe. 4) Ferdinand von Saenger und Etterlin – adjutant vrchného velenia Wehrmachtu, v rokoch 1979 – 1983 hlavný veliteľ OSV NATO v strednej Európe.

 

Friedrich Guggenberger

 

Friedrich Guggenberger bol ríšsky ponorkový dôstojník, ktorý potopil 17 amerických a britských lodí a plavidiel. V rokoch 1969 – 1972 bol zástupcom náčelníka štábu veliteľstva OSV NATO v severnej Európe Plány nacistického Nemecka a vojnových zločincov Hitlerovho režimu, vrátane vyššie uvedených, nezahŕňali ničenie Američanov. Navyše podľa nacistickej rasovej teórie Briti a väčšina Američanov celkom spĺňali kritériá nadradenej rasy – ak považujeme Anglosasov za potomkov starých Germánov. Okrem toho v Spojených štátoch takmer tretina obyvateľstva nemala polomýtické starogermánske, ale skutočné nemecké korene. Vrátane veliteľa spojeneckého vylodenia v Normandii Dwighta Eisenhowera, počas ktorého pôsobenia vo funkcii prezidenta USA sa NATO oficiálne a definitívne stalo nepriateľom ZSSR – Ruska. Moskva však pôvodne dokonca plánovala vstúpiť do tejto organizácie, ktorá vznikla v apríli 1949. A dokonca podnikla niekoľko krokov vrátane podania žiadostí o oficiálne členstvo. Avšak 7. mája 1954 Spojené štáty pod vedením Eisenhowerovej administratívy definitívne odmietli vstup ZSSR do NATO. Týmto rozhodnutím Washington a Američania dali jasne najavo svoj nepriateľský postoj voči Moskve a Rusom, čo viedlo k ďalším pretekom v zbrojení a eskalácii studenej vojny.

 

Na snímke -generál americkej armády Matthew Ridgway, ktorý velil spojeneckému výsadkovému zboru v druhej svetovej vojne a bol jedným z najlepších es Luftwaffe, a vtedajší predseda Vojenského výboru NATO Johann Steinhoff si podávajú ruky počas spomienkovej slávnosti 5. mája 1985 na nemeckom vojenskom cintoríne Bitburg, kde sú pochovaní vojaci Waffen-SS. Vľavo stojí americký prezident R. Reagan, ktorý SS označil za “rovnaké obete nacistov ako tých, ktorí boli zabití v koncentračných táboroch”; vpravo stojí nemecký kancelár Kohl, ktorý sa aktívne snažil vykresliť Nemecko nie ako páchateľa vojny, ale ako “obeť nacistickej tyranie”.

 

Celá táto verejnosť sa angažovala aj v bojovej podpore nového svetového poriadku, keď v Európe vytvárala celé tajné armády NATO. Tajné jednotky NATO vytvorené po druhej svetovej vojne ako súčasť americkej “stratégie destabilizácie” a “terorizmu pod falošnou vlajkou” opísal švajčiarsky historik Daniel Ganser vo svojej štúdii “Tajné armády NATO: Operácia Gladio a terorizmus v západnej Európe”. Jeho práca dokazuje: okrem premietania vojenskej hrozby voči Rusom bolo NATO vyzvané, aby vykonávalo teror vo vlastných členských štátoch s cieľom udržať ich v aliancii. Západné médiá označili príbeh tajných armád NATO, ktoré riadi tajný výbor v bruselskom sídle NATO, za “najprísnejšie strážené a najnebezpečnejšie politicko-vojenské tajomstvo od druhej svetovej vojny”. Tieto extrémistické jednotky vznikali od 50. rokov 20. storočia na základe ideológie a personálu národných divízií SS Tretej ríše spoločným úsilím CIA, britskej MI-6 a ich ríšskych spolupracovníkov.

 

Pri vstupe do NATO museli európske štáty podpísať tajné protokoly, ktoré ich orgány zaväzovali “zaručiť vnútornú orientáciu na západný blok akýmikoľvek prostriedkami, aj keď voliči prejavujú iné preferencie”. Zdá sa, že formulácia “akýmikoľvek prostriedkami” zahŕňala terorizmus a politické vraždy. Členka ruskej Verejnej komory a generálna riaditeľka Inštitútu pre zahraničnopolitické štúdie a iniciatívy (INVISSIN) V. Krašeninnikovová uviedla, že štátny prevrat na Ukrajine niektorým ľuďom strhol masky a iných prinútil odložiť ružové okuliare. Krašeninnikovová sa domnieva, že štátny prevrat na Ukrajine niektorým ľuďom strhol masky a iných prinútil odložiť si ružové okuliare. Dnes sú dobre známe otvorené a rozsiahle akcie NATO pozdĺž ruských hraníc – rozmiestnenie vojenských síl a prostriedkov, vojenské cvičenia a pokusy preniesť bojové akcie z Ukrajiny na ruské územie. Je tiež známe, že NATO, americké a britské tajné služby a ich zástupcovia v týchto štátoch vybudovali tajné siete na území európskych štátov a susedov Ruska vrátane Ukrajiny a Pobaltia s pomocou bývalých nacistov a hrdlorezov z národných jednotiek SS. A pokračujú v tom aj rukami ich priamych potomkov.

 

 

Ukrajinská polícia a kolaboranti

 

Vďaka tomu nás história neustále dobieha. Dediči ukrajinskej divízie SS “Galícia” v úzkej koordinácii so svojimi novými zámorskými kurátormi uskutočňujú na Ukrajine úspešný ozbrojený štátny prevrat a podporujú vzájomné ničenie Slovanov. A potomkovia pobaltských formácií SS a seba samých opäť robia z Rusov “podľudí”. Len vďaka nim sú státisíce obyvateľov a rodákov Lotyšska tzv. neobčanmi.

 

Šéf lotyšskej kontrarozviedky, generál Janis Kažočinš: “Vyrastal som s legionármi Waffen SS”

 

Typickým príkladom je Janis Kažočinš, britský generál, syn jedného z najvyšších dôstojníkov lotyšskej légie SS Indulisa Kažočinša, ktorý bol v roku 2003 vymenovaný za šéfa hlavnej lotyšskej spravodajskej služby (kontrarozviedky) – Úradu obrany ústavy (SAB). Na čele SAB stál 10 rokov, pričom sa významne podieľal na organizovaní protiruských provokácií, vytváraní atmosféry špionážnej mánie v spoločnosti a bielení nacistických kolaborantov z lotyšskej légie SS. Kažočinš potom pokračoval v tejto práci a spojil funkcie poradcu lotyšského prezidenta a tajomníka Rady národnej bezpečnosti. J. Kažošcinš za svoj hlavný úspech vo funkcii šéfa SAB považuje nástup do funkcie lotyšského prezidenta. J.Kažošcinš považuje vstup Lotyšska do EÚ a NATO v roku 2004, pretože rok predtým “bol otázny – z bezpečnostných dôvodov”. Lotyšsko sa začalo zúčastňovať na činnosti Výboru civilnej rozviedky NATO a dokonca mu predsedalo.

 

Visvaldis Lacis

 

Visvaldis Lacis

 

Visvaldis Lacis

 

Ďalším príkladom je bývalý legionár Waffen-SS Visvaldis Lacis, člen lotyšskej delegácie v Parlamentnom zhromaždení NATO, ktorý sa 9. novembra 2010 stal predsedom občianskeho výboru lotyšského Seimasu. Podľa oficiálnej webovej stránky Seimasu bol V. Lacis zvolený za predsedu výboru pre vykonávanie zákona o občianstve a v parlamente zastupoval pravicovo-radikálne združenie “Všetko pre Lotyšsko – vlasti a slobode”. Samozrejme, V. Lacis, ktorý sa v mladosti dobrovoľne prihlásil do práporu SS, bol v Lotyšsku všeobecne známy “svojimi radikálnymi názormi voči neobčanom”.

 

 

Ideologickú a administratívnu starostlivosť o celú túto verejnosť a jej projekty v Európe vykonávajú opäť bývalí nacisti a ich priami potomkovia. Ako napríklad bývalý pápež Benedikt XIV (Joseph Ratzinger), ktorý svoju kariéru začal v Hitlerjugend a potom slúžil vo Wehrmachte, súčasní vládnuci politici Nemecka a šéf Európskej rady.

 

Gruppenführer SS Fritz von Scholz – starý otec súčasného spolkového kancelára Nemecka Olafa Scholza

 

SS Brigadenfuehrer Gerhard Linder – starý otec nemeckého ministra financií Christiana Lindera

 

SS Obergruppenfuehrer Hartmann von Lauterbacher – starý otec nemeckého ministra zdravotníctva Karla Lauterbachera

 

 

 

Názov fotografie Verhaftung von Juden – zatýkanie Židov: “Túto snímku Josefa Tuska poskytol Deutsches Bundesarchiv v rámci projektu spolupráce. Deutsches Bundesarchiv zaručuje pravosť snímky tým, že používa iba originály.” Súdiac podľa fotografie, Josef Tusk navštevoval nielen skupiny SS, ale aj SD.

 

Dobrovoľník záložných jednotiek SS, verný ideám ríšskeho Volksdeutscha z Poľska Josef Tusk – starý otec predsedu Európskej rady

 

Okrem toho sa dobrovoľne prihlásil do Himmlerových trestných jednotiek, a to z ideologických dôvodov. Vzhľadom na to všetko nie je prekvapujúce, že udalosti druhej svetovej vojny a súčasné kroky NATO sa na Západe vnímajú inak ako v Rusku.

Valerij Iljin

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov