.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Prečo generálny riaditeľ WHO vyhlásil stav núdze v súvislosti s opičími kiahňami?

Generálny riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) Tedros Gebreyesus vyhlásil 23. júla 2022 podozrenie na výskyt opičích kiahní za stav ohrozenia verejného zdravia medzinárodného významu. Dva dni predtým výbor WHO pre mimoriadne situácie zvažoval vyhlásenie núdzového stavu v súvislosti s výskytom opičích kiahní, ale rozhodol sa nevyhlásiť ho, pretože neexistoval objektívny dôvod na vyhlásenie poplachu. Gebreyesus vtedy s rozhodnutím súhlasil, ale o deň neskôr svoj názor zmenil. Čo sa stalo?


 

Kto dal príkaz generálnemu riaditeľovi Svetovej zdravotníckej organizácie? Zdá sa, že ho informovali o dôsledkoch vyhýbania sa WHO plánu vypracovaného pre túto organizáciu, ktorý bol predstavený v máji 2022 na stretnutí ministrov zdravotníctva krajín G7 v Berlíne. Súčasťou tohto stretnutia bola aj tzv. obchodná hra – simulácia predpokladanej novej “pandémie”. “Pandémia koronavírusu je čoraz menej desivá. Ešte sa však neskončila a už sa objavujú nové pandemické výzvy. V súčasnosti vyvoláva rozruch epidémia opičích kiahní a odborníci sa zhodujú, že v budúcnosti sa objavia ďalšie pandémie. Aby boli na ne lepšie pripravení ako na pandémiu koronavírusu, ministri zdravotníctva krajín G7 teraz začínajú so simuláciou: vypuknutie “leopardích kiahní”,” komentoval to v máji berlínsky denník Augsburger-Allgemeine.

 

Nemecký minister zdravotníctva Karl Lauterbach na tlačovej konferencii 18. mája povedal: “Ja a moji kolegovia sme za to, aby sme uzavreli pandemický pakt, tento pakt by mal byť schopný rýchlejšie rozpoznať budúce ohniská nákazy a účinnejšie na ne reagovať. Spoločnosť Collective West už v minulosti spustila simuláciu pandémie kiahní: v roku 2001 to bola obchodná hra Dark Winter, v roku 2003 Global Mercury, v roku 2005 Atlantic Storm a v roku 2018 Clade X. V októbri 2019 Centrum pre zdravotnú bezpečnosť (CHS) Univerzity Johnsa Hopkinsa v spolupráci so Svetovým ekonomickým fórom Klausa Schwaba a Nadáciou Billa a Melindy Gatesovcov simulovalo “koronavírusovú pandémiu”. Išlo o slávnu udalosť 201.

 

Obchodná simulačná hra v Berlíne (máj 2022) sa volala Scenár “Leopardie kiahne”. Scenár znel takto: “V rámci projektu sa uskutočnili dve akcie, ktoré sa uskutočnili v roku 2014: “Organizácia *t. j. WHO+ vyhlasuje mimoriadnu situáciu v oblasti verejného zdravia medzinárodného významu”. Scenár naznačoval, že “leopard uhryzne človeka, prenesie na neho nebezpečný vírus pravých kiahní”, ktorým sa nakazil zjedením opice prenášajúcej vírus; to “vedie k nákaze *človeka+ pravými kiahňami a následne k rozšíreniu pravých kiahní po celom svete”. “Cvičenie ministrov zdravotníctva krajín G7 po zverejnení článku denníka Bild o ňom vyvolalo búrlivú diskusiu na Twitteri,” píše nemecký spravodajský portál news.de. – Jeden z používateľov sociálnych sietí sa priamo pýta: “Koľko nás stojí táto nezmyselná udalosť o ďalšej falošnej pandémii?” Nemecké médiá špekulujú, že Berlín rozbehol scenár “pandémie” opičích kiahní pod pracovným názvom Leopardie kiahne, ktorý bol teraz nahradený názvom Opičie kiahne. Leopard bol ponechaný v legende o novej “pandémii”. Údajne bol pacientom číslo nula turista, ktorého uhryzol leopard, ktorý predtým zjedol chorú opicu.

 

Väčšina leopardov žije v subsaharskej Afrike, v Nigérii. Generálporučík Igor Kirillov, náčelník systému radiačnej, chemickej a biologickej obrany ruských ozbrojených síl, povedal: “Podľa správy WHO bol západoafrický kmeň opičích kiahní zavlečený z Nigérie, ďalšieho štátu, na území ktorého USA rozmiestnili svoju biologickú infraštruktúru. Podľa dostupných informácií v Nigérii pôsobia najmenej štyri Washingtonom kontrolované biologické laboratóriá.” Kirillov vyzval WHO, aby vyšetrila nigérijské laboratóriá financované Spojenými štátmi v Abuji, Zarii a Lagose. Viaceré súčasné vedecké štúdie klasifikujú opičie kiahne ako herpetické ochorenie spôsobené uhryznutím opicou. “Pacienti, ktorí dostávajú imunosupresívnu liečbu, sú veľmi ľahko náchylní na infekciu opičím herpesvírusom,” píše ruský virológ Ivan Kokotkin. Podľa údajov americkej národnej platformy VAERS k 3. júnu 2022 americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) zaznamenalo a vyšetrilo 18 026 prípadov infekcií herpesu a pásového oparu, ktoré sa vyskytli ako nežiaduce reakcie na injekcie vakcíny Covid-19. Oficiálne údaje americkej vlády dokazujú, že očkovanie proti Covid-19 zvyšuje riziko vzniku ochorenia na herpes vrátane opičích kiahní u ľudí najmenej 50-násobne.

 

Nedávno zverejnené dôverné dokumenty spoločnosti Pfizer Corporation uvádzajú medzi nežiaducimi účinkami očkovania vakcínou Pfizer ochorenie takmer identické s opičími kiahňami – autoimunitné pľuzgierové ochorenie. Za “pandémiou” koronavírusu a novou hrozbou “pandémie” opíc stojí Globálna aliancia pre vakcíny a imunizáciu (GAVI). Patria do nej vlády krajín G7, WHO, UNICEF, Svetová banka, spoločnosti a výrobcovia vakcín a rôzne nadácie vrátane Nadácie Billa a Melindy Gatesovcov. GAVI dodáva vakcíny do viac ako 70 krajín sveta. Členovia aliancie GAVI majú z “pandémie koronavírusov” obrovské zisky. Teraz majú v úmysle pokračovať vo svojom biznise, keď šíria opičie kiahne, ktoré boli vytvorené v amerických vojenských biolaboratóriách v Nigérii.

Vladimír Prochvatilov

*Google aj FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame.

Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov