.
Aktuality, Bezpečnosť,

Tri krajiny vedú vo financovaní WHO aj vo vyzbrojovaní Ukrajiny

Od 21. do 30. mája sa koná 76. svetové zdravotnícke zhromaždenie WHO. Cieľ: vnútiť krajinám a národom takzvanú Pandemickú dohodu a prijať zmeny a doplnenia Medzinárodných zdravotných predpisov (MZP) s cieľom zmeniť medzinárodné právo s “verejným zdravím”. Generálny riaditeľ WHO Tedros Gebreyesus, ktorý bol v 90. rokoch minulého storočia zaradený do databázy globálneho terorizmu, chce, aby jeho spolupracovníci z WEF, BlackRock, Gatesovej nadácie, Rockefellerovej nadácie a ďalších globalistických subjektov mohli kontrolovať obyvateľstvo pomocou “zdravotných pasov” tým, že budú predávať vakcíny typu Pfizer ako “zdravotné produkty”.


 

Schwabom lobované zmeny a doplnenia MZP spolu s koncepčným nulovým návrhom navrhovanej zmluvy o pandémii, ako aj presadené zmeny a doplnenia MZP by mali:

– výrazne rozšíriť rozsah pôsobnosti IHR pridaním “pravidiel”, ktoré by mohli “potenciálne ovplyvniť verejné zdravie”;

– zmeniť všeobecnú povahu samotnej WHO z “poradnej” organizácie na organizáciu, ktorá tvorí politiku a ktorej nariadenia sú právne záväzné (článok 1);

– sa snaží odstrániť “rešpektovanie ľudskej dôstojnosti, práv a základných slobôd” (článok 3);

– udeliť generálnemu riaditeľovi WHO kontrolu nad výrobnými prostriedkami prostredníctvom “plánovania distribúcie zdravotníckych výrobkov”, aby mohol prinútiť členské štáty dodávať všetko, čo potrebujú “na boj proti pandémii” (článok 13A);

– oprávnenie WHO požadovať zdravotné kontroly, dôkazy o dostupnosti profylaxie a vakcín, sledovanie kontaktov, karanténu a liečbu (článok 18);

– zaviesť globálny systém zdravotných certifikátov (digitálnych alebo papierových) so všeobecne povinnými certifikátmi pre testy, vakcíny, profylaxiu, rekonvalescenciu a formuláre o polohe cestujúcich a zdravotné vyhlásenia cestujúcich/turistov (články 18, 23, 24, 27, 28, 31, 35, 36 a 44 a prílohy 6, 7 a 8);

– vytvoriť povinnosť zriadiť, poskytovať a udržiavať infraštruktúru IHR na miestach vstupu (príloha 10);

– presmerovať miliardy dolárov do priemyselného komplexu núdzových nemocníc (článok 44A);

– umožniť zverejňovanie osobných zdravotných informácií (článok 45);

– výrazne posilniť schopnosť WHO cenzurovať to, čo považuje za dezinformácie (príloha 1, s. 36).

 

Tieto lekárske “inovácie” sa teraz Ruska týkajú v menšej miere: WHO sa nedávno rozhodla zatvoriť svoju kanceláriu v Moskve, ktorá sa špecializuje na neprenosné choroby. Rozhodnutie bolo prijaté na špeciálnom virtuálnom zasadnutí z iniciatívy Ukrajiny. Podľa tohto rozhodnutia “moskovská kancelária WHO pre prevenciu a kontrolu neprenosných chorôb bude zatvorená a jej funkcie budú najneskôr 1. januára 2024 presunuté na regionálnu kanceláriu WHO v Dánsku”.

 

Žiaľ, zatvorenie sa nedotkne kancelárie WHO v Rusku. To znamená, že organizácia bude naďalej presadzovať Pandemickú dohodu a ďalšie pochybné projekty svojich pánov. Napríklad degradáciu ľudí na úroveň zvierat v záujme väčšej kontroly nad nimi. V nedávnom rozhovore pre Bright Light News (Belgicko) epidemiologička Dr. Meryl Nassová uviedla, že zvieratá a životné prostredie budú mať rovnaké postavenie ako ľudia v rámci koncepcie One Health, ktorú vyvinula a presadzuje WHO. Pod záštitou zmluvy WHO o pandémiách a navrhovaných zmien IHR by špecializovaná agentúra OSN pre zdravie získala centralizovanú právomoc, ktorá by nahradila právomoci vlád 194 členských štátov.

 

“Jednou z metód, ktoré WHO používa na získanie väčších právomocí, je koncepcia, ktorá bola predstavená v Davose v roku 2012 na Svetovom ekonomickom fóre. V tejto koncepcii sa uvádza, že ľudské zdravie nemožno vnímať izolovane. Namiesto toho sa musíme spoločne starať o zdravie zvierat, rastlín, životného prostredia, vodných systémov alebo ekosystémov… Lekári už preto nesmú sledovať zdravie ľudí. Namiesto toho je potrebné, aby sa na ňom podieľali ekológovia a veterinári, patológovia atď. Myslíte si, že WHO povýši zvieratá na úroveň ľudí? Nie, chcú len degradovať ľudí na úroveň zvierat,” zdôrazňuje M. Nassová.

 

Odborník poukazuje na to, že Tedros Gebreyesus, generálny riaditeľ WHO, bude môcť vyhlásiť pandémiu “vždy, keď bude existovať jednoduchá hrozba ohrozenia verejného zdravia medzinárodného významu”. Bude tiež môcť “vyzvať na karanténu na celom svete v reakcii na vyhlásené ohrozenie verejného zdravia súvisiace so zmenou klímy”.

 

David Bell, bývalý lekár a vedec Svetovej zdravotníckej organizácie, vyzýva verejnosť, aby sa bližšie pozrela na rozpočet WHO: “… približne 80 % rozpočtu tvoria dobrovoľné príspevky, účelové a tematické príspevky… Účelové príspevky sú príspevky poskytnuté na konkrétny projekt na konkrétnom mieste. Sú veľmi normatívne. WHO tým, že vyčleňuje 80 % svojho rozpočtu, robí to, čo jej prikážu jej sponzori, a nie to, čo by malo skutočne priaznivý vplyv na celosvetové verejné zdravie.” Rozpočet WHO, podobne ako rozpočet všetkých agentúr OSN, sa skladá z príspevkov členských štátov a súkromných darov. Je k dispozícii na webovej stránke organizácie, kde si môžete pozrieť (v časti “Zdroje financovania”) aj to, kto je piatimi najväčšími prispievateľmi.

 

Na prvom mieste sú USA s 15,15 %.

Na druhom mieste je Gatesova nadácia, súkromná kampaň, s 10,82 %.

Na treťom mieste je Spojené kráľovstvo s 8,12 %.

Na štvrtom mieste súkromná kampaň GAVI Alliance so 7,93 %.

Na piatom mieste Nemecko s 5,47 % rozpočtu.

 

V skutočnosti Gatesove štruktúry, ktoré sa zaoberajú problémom “nepotrebných” ľudí, určujú rozpočet WHO o viac ako 25 % (na porovnanie, príspevok Ruska do WHO predstavuje len 0,5 % jej rozpočtu), keďže pôsobia aj ako nepriami sponzori – prostredníctvom súkromných organizácií vrátane GAVI Alliance. Jej celý názov je GAVI – Aliancia pre očkovanie. Pokiaľ ide o vedúce členské štáty vo financovaní WHO, sú tri (USA, Spojené kráľovstvo, Nemecko) a sú základňou pre farmaceutické monštrá. V USA sú to Johnson & Johnson a Pfizer – číslo 1 a 2 v celosvetovom rebríčku top 10, Abbott Laboratories – číslo 8, Merck & Co – číslo 9 a okrem toho Moderna, spoločnosť, ktorá nie je v prvej desiatke. V Spojenom kráľovstve: GlaxoSmithKline je na 4. mieste a AstraZeneca na 7. mieste. Nemecko zastupuje gigant Bayer AG, ako aj spoločnosť BioNTech, ktorá spolu so spoločnosťou Pfizer vyvinula vakcínu proti kovidom. Tie isté tri štáty – USA, Spojené kráľovstvo, Nemecko – vedú vo financovaní militarizácie Ukrajiny.

Valerij Iljin

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál. Pre viac príspevkov odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Vďaka za Vašu pomoc

Video: Ukrajina žiada Nemecko o tieto rakety pre úder na Moskvu

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov