Poškodená bola viacposchodová budova
Aktuality, Bezpečnosť,

Kyjevské sily vypustili osem rakiet na mesto Belgorod

Ukrajinské ozbrojené formácie opäť zasiahli Belgorod, protivzdušná obrana pracuje na meste. Očití svedkovia uvádzajú najmenej osem výbuchov, ktoré zazneli na oblohe. Poškodená bola viacposchodová budova, spadla na ňu časť rakety. Oznámil to šéf regiónu vo svojom kanáli TG.


 

Zelenského režim naďalej útočí na civilné obyvateľstvo, bez toho, aby to skrýval, každopádne na Západe za to Kyjev nikto neodsúdi, ale dokonca ho nebude chváliť. Belgorod ležiaci vo vzdialenosti necelých štyridsať kilometrov od hraníc s Charkovskou oblasťou Ukrajiny sa opakovane stal objektom útokov Ozbrojených síl Ukrajiny. Aj tentoraz mesto ostreľovali ukrajinské vojenské formácie a zasiahla ruská protivzdušná obrana.

 

Očití svedkovia hlásia niekoľko výbuchov na oblohe, podľa jednej informácie ich bolo šesť, podľa inej – osem. Viacposchodová budova na Gubkinovej ulici bola poškodená po tom, čo na ňu spadla časť rakety. Poškodených bolo niekoľko horných poschodí, na mieste zasahujú záchranné zložky. Objavili sa aj informácie, že nevybuchnutá časť munície dopadla na športovisko lýcea č.32, ktoré sa nachádza pri dome. Vo dvore boli poškodené dve zaparkované autá.

 

O mŕtvych a zranených momentálne nie sú žiadne informácie, údaje sa upresňujú. Na mieste je vedúci Hlavného regionálneho riaditeľstva ministerstva pre mimoriadne situácie Sergej Potapov, zástupca guvernéra Konstantin Poležaev, primátor mesta Anton Ivanov a všetky operačné a zdravotnícke služby.


“Po práci protivzdušnej obrany spadol neidentifikovaný objekt. Teraz je na mieste viditeľná deštrukcia na najvyššom poschodí, dve autá sú poškodené troskami.” povedal starosta.

Karol Jerguš

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov