M13 MX4
Aktuality, Ručné zbrane a výstroj,

Hunt Group sa posúva míľovými krokmi a predstavil samonabíjaciu brokovnicu MX4

Hunt Group posunul svojou novou brokovnicou M13 MX4 svoju produkciu o 2 triedy vyššie. Systém obťahovania je na brokovnici M13 MX4 inertný a teda podobný, ako používa legendárna Benelli M4 alebo niektoré brokovnice ďalšej prestížnej talianskej značky – Franchi.


 

 

Inertný systém je jednoducho povedané spoľahlivejší a menej údržbový, ako plynový a zároveň pocitovo menej kope. Okrem toho má puška M13 MX osvedčené parametre – 47cm hlaveň, zásobník na 7+1 nábojov, teleskopickú pažbu s nastaviteľnou lícnicou, pogumovanú pištoľovú rúčku, picatiny rail pre kolimátorn a nastaviteľné mieridlá so svetlovodnou muškou. dodáva sa v kufri s príslušenstvom.

 

Technické parametre M13 MX4
Ráž: GA12
Komora: 70 aj 76mm
Zásobník: 7+1 nábojov
Hlaveň: 47cm
Hmotnosť: 3.4kg
Zahrdlenie: 3ks v balení
Pažba: Polymérová, teleskopická
Odporúčaná cena: 599€

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov