Obálka knihy
Aktuality, Bezpečnosť,

Covid-19: Veľký reset od autora Klausa Schwaba

Biela labuť. Názov plánovaného kolapsu systému či už ekonomického, hospodárskeho alebo sociálneho. Názov, ktorým je pomenovaný systém veľkého resetu spustení práve pandémiou, ktorá ovplyvnila naše životy snáď vo všetkých smeroch.


 

Klaus Schwab, zakladateľ Svetového ekonomického fóra, dopodrobna opisuje plánovanie, postup a následky pandémie, ktorá sa odohrala ako spúšťač veľkého resetu, plánovaného niekoľko rokov dopredu. Pozoruhodné je, ako autor opisuje znalosť elít o postupe a prípadnom dopade pandémie Covid 19 a podrobne rozoberá tri veľké úseky tvoriace dlho pripravovaný svetový Veľký reset.

 

V prvej kapitole sa autor venuje Makro resetu, kde rozoberá hlavné koncepčné rámce a charakteristiky súčasného sveta. Zaoberá sa ekonomickým klamom v spoločnosti, zamestnanosťou na svete, osudom amerického dolára a mnoho ďalším priam zarážajúcim témam.

 

V druhej kapitole je rozoberaná problematika podnikania a priemyslu, kde je perfektne rozobraná téma kapitalizmu strán a ESG, ako aj zmien správania či už trvalých alebo prechodných, ktoré vznikli následkami pandémie.

 

Tretia kapitola je venovaná individuálnemu resetu, ktorý sa týka morálnej skladbe obyvateľstva a zmeny priorít.

 

Autor upozorňuje a navádza na spôsoby spomalenia resetu, aj keď sám priznáva, že toto šialenstvo už úplne zastaviť nie je možné. Je priam znepokojujúce a zarážajúce, ako sa jednoducho dá elitám predpokladať postup „postkovidového“ sveta a kontrolovať ďalšie kroky hospodárstva, ekonomiky, geopolitiky a technológií sveta. Kniha vás donúti priam sa zamyslieť nad tým, kto tu je skutočný netvor a kto vytvára „Matrix“ sveta, v ktorom žijeme. Knihu nájdete TU.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov