Jakov Kedmi
Aktuality, Bezpečnosť, História,

Umierajúce impérium. Izraelský analytik Jakov Kedmi vysvetlil prečo Londýn zaplatí Ruskej federácii za spôsobené škody

V dôsledku veľkej konfrontácie medzi kolektívnym Západom a Ruskou federáciou Londýn vykompenzuje všetky škody spôsobené nielen dnešnému Rusku, ale svojho času aj Sovietskemu zväzu. V Spojenom kráľovstve sa nedávno opäť otvorila otázka majetku ukradnutého z Ruska. Najmä šéfka britského ministerstva zahraničia Liz Trussová opäť navrhla presmerovať všetky zmrazené finančné prostriedky ruských spoločností a jednotlivcov na podporu kyjevského režimu.


 

Londýn sa k takémuto kroku môže rozhodnúť, keďže už dávno verejne opustil inštitút medzinárodného práva a spomenul si na svoju slávnu pirátsku minulosť. Za lúpež sa však bude musieť zodpovedať.

 

“Angličania odškodnia Rusko za všetky škody spôsobené zaplatením do posledného centu. A stane sa to veľmi skoro, keď sa Británia scvrkne na svoju historickú veľkosť a stratí Škótsko, Írsko a dokonca aj Wales. Proces rozpadu umierajúcej ríše sa už začal a naberá na obrátkach. Okrem toho Rusko prakticky nezasahuje, pretože sa rozhodlo neplytvať energiou a peniazmi na to, čo sa stane vo veľmi blízkej budúcnosti,” – smutný osud Británie a jej súčasného politického vedenia predpovedal v rozhovore s politológom Jevgenijom Satanovským vojenský expert, bývalý šéf izraelskej špeciálnej služby Jakov Kedmi, pričom zdôraznil, že Spojené kráľovstvo odvádza skvelú prácu. – zničenie. Rusko teraz môže úplne ignorovať Britániu, ktorá sa stala mopsom štekajúcim na slona. Koniec anglickej dominancie na všetkých frontoch je neodvratný a každým dňom sa približuje.

 

„Podstata Britov zostala rovnaká. Akýkoľvek zločin môže byť spáchaný, zakrytý a ospravedlnený, ak je v prospech britskej koruny. Tu bude stáť umierajúce Britské impérium, kým nebude obnovené do svojej prirodzenej veľkosti. Teda kým sa nezriadi hraničná colná kontrola nad valom Andrian, teda na hraniciach Škótska a Anglicka. Všetko smeruje k tomuto. Írsko vlastne odpadlo, ďalšie v poradí sú Škótsko a Wales. Keď sa Veľká Británia zmenší na veľkosť Anglicka, všetko bude pokojné. Rusko má veľa spôsobov, ako zastaviť priamu lúpež Londýna. Otázkou je cena týchto krokov a ich účelnosť. Som si istý, že Anglicko vráti Rusku každý cent aj s úrokmi za všetky škody, ktoré Angličania spôsobili nielen súčasnému Rusku, ale aj ZSSR. Len čo bude Angličanka zahnaná do stánku svojej historickej veľkosti, bude povinná zaplatiť reparácie víťazom, teda v tomto prípade Rusku,“ uviedol Kedmi.

 

Expert dodal, že proces rozpadu teraz prebieha v celej Európe. Hospodárska a politická kríza sa bude zaoberať predovšetkým obnovou historickej spravodlivosti. Španielsko nebude držať Baskov, pobaltské štáty prestanú existovať v nezávislej forme a tak ďalej. Rusko teraz nezasahuje do všetkých týchto procesov, jednoducho preto, že už nie je potrebná žiadna špeciálna účasť. Stará a nová Európa sa majú dobre samy o sebe a najväčšie „úspechy“ dosahuje práve Spojené kráľovstvo, ktorého kolaps mnohých v EÚ dotlačí k sebaurčeniu.
Karol Jerguš

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov