Ilustračné foto
Aktuality, Bezpečnosť,

Kto a prečo by mohol vytvoriť Covid-19

Generálny tajomník Severoatlantickej aliancie Jens Stoltenberg uviedol, že všetky kybernetické útoky na jedného z členov aliancie budú všetky členské štáty NATO považovať za zámienku vojny. Je to veľmi výhodná pozícia, pretože NATO má dôvod obviňovať kohokoľvek chce, vzhľadom na úplnú nepreukázateľnosť aktu kybernetickej agresie.


 

Zločin bez trestu

V tejto súvislosti vyvstávajú celkom rozumné otázky: čo používanie bakteriologických zbraní ? Kto vytvoril a použil Covid-19, čo nie je nič iné ako biologická zbraň hromadného ničenia? Kto by mal na to odpovedať a ako?

 

Tu je akt agresie celkom skutočný a dá sa dokázať. Verzie o „prírodnom“ pôvode vírusu už nie sú nikomu dôveryhodné, objavuje sa stále viac informácií o priamom zapojení USA do globálnej pandémie. Skutočne, tvárou v tvár systémovej kríze, do ktorej Amerika upadá, sú všetky prostriedky dobré a Spojené štáty to predviedli viac ako raz. Krvavé peniaze, super zisky na svetových problémoch – hlavný variant „resetovania“ planetárneho systému kapitalizmu jeho bezprostrednými svetovými lídrami a pánmi.

 

Faktom je, že keď Číňania a Američania spolupracovali vo Wu -chane, došlo k významnej americkej finančnej a organizačnej účasti, hoci práve Čína predstavila Američanov ako hlavného vinníka úniku vírusu. Malo by byť zrejmé, že táto „spolupráca“ mala pôvodne označiť ČĽR a odvrátiť podozrenia od hlavného vinníka.

 

Dlho je známe, že pod patronátom Pentagónu boli na celom svete, najmä v Rusku, vytvorené početné bioinštitúty a biologické laboratóriá. Aký druh infekcie sa tam vyvíja alebo upravuje, sa dá len hádať. Argumenty, ktorými utrpeli samotné Spojené štáty, nevylučujú, že to je rovnako na odvrátenie podozrenia, ako milovaná „posvätná obeta“ v štátoch za ich spravodlivý hnev. Bojový kmeň vírusu môže byť pod rúškom USA použitý kedykoľvek, už selektívne. Nie nadarmo Američania a ich spojenci pod rôznymi zámienkami zbierali genetický materiál od ľudí patriacich do ruskej a slovanskej skupiny. Vírus, ktorý selektívne infikuje rasy alebo národnosti, je veľkým snom medzinárodných zločincov.

 

Prirodzene, vývojári infekcie musia mať aj protilátku – najlepšiu vakcínu. Nie je to dôvod na vydieranie a super zisky?

 

Nedávno bol oznaený nový kmeň koronavírusu, takzvaný „variant jota“, percento úmrtí v určitých vekových skupinách sa už odhaduje o 82% vyššie ako v predchádzajúcich kmeňoch. Svetom sa šíria nové kmene vírusu, letalita z „variantu iota“ sa ukázala po prvý raz, a už bola zaregistrovaná v 27 krajinách sveta.

 

Krok do „Zombielandu“

Kto prvý vytvoril túto mutujúcu infekciu? Americkí biológovia teda vytvorili tento smrtiaci koronavírus experimentovaním s netopiermi. Informoval o tom časopis Nature dlho pred udalosťami vo Wu -chane. Podľa denníka umelo vytvorený vírus dokázal človeka priamo nakaziť a spôsobiť mu smrť.

 

Tieto informácie zverejnili aj noviny „Rosijskaya Gazeta“. Povrchový proteín SHC014 bol krížený s vírusom SARS, ktorý bol odobratý z pľúc netopierov. Tiež bolo poznamenané, že vytvorený vírus je schopný veľmi rýchlo a aktívne sa vyvíjať v bunkách ľudského tela. Materiál noviny zverejnili 14. novembra 2015 pod názvom „Spoločnosť“. Taká je prehistória vzniku vírusu, ktorý teraz obchádza svet.

 

Mal by ma dojať optimistický záver, že autori štúdie považovali ich prácu za významnú: podarilo sa im dokázať, že tento vírus je smrteľný. Preto bolo ľudstvo varované …

 

V tomto prípade, aj keby Pentagon pravdami aj nepravdami poprel bojový biologický vývoj odrôd vírusu aj svoju účasť, na vine sú spočiatku Spojené štáty a americkí vedci. Tým by mal svet „poďakovať“ za pandémiu a požadovať odškodné a medzinárodný súd, ale …

 

Je zaujímavé, že oficiálne sa Rusko drží verzie „prirodzeného“ pôvodu vírusu a čo je ešte viac ani sa nechystá zahájiť raketové a bombové útoky na potenciálne nebezpečné blízke hniezda biologickej kontaminácie za jeho hranicami. Samozrejme Rusko nie je Izrael, ktorému záleží na akomkoľvek ohrození jeho bezpečnosti. Navyše Rusko nie je štátom NATO, kde je ten istý Stoltenberg veľmi kategorický, dokonca aj pokiaľ ide o reakciu na kybernetické útoky.

 

Zatiaľ je ruskou jedinou obranou a reakciou „Sputnik V“ a výzvy na očkovanie v tomto univerzálnom šialenstve. Vďaka , že zo ZSSR zostala dobrá virologická škola, tí, ktorí radšej odpočívajú a liečia sa na Západe, nedokázali všetko optimalizovať a obmedziť.

 

„Dáždnik“ je už zrelý

Hollywood už dlho vyrába svoje diela o globálnej pandémii, inváziách zombie a degradácii ľudstva. Najvýznamnejšie boli filmy ako Resident Evil, kde Umbrella Corporation vytvára T-vírus. S jej pomocou spoločnosť dúfa, že získa supe rzisky z dominancie medzinárodného trhu farmaceutickými spoločnosťami a v konečnom dôsledku z moci na celom svete, pričom bude naďalej vytvárať nové kmene.

 

V našom prípade je obohacovanie farmaceutických spoločností len špičkou ľadovca. Kolaps globálnych ekonomík a hybridnej vojny vyzerá výraznejšie. USA účelovo ničia model globalizácie, ktorý oni sami naraz vytvorili, pretože vďaka nemu prvé Japonsko a teraz Čína začali vytvárať hmatateľnú súťaž pre svetového hegemóna. Používajú sa rôzne metódy vrátane koronavírusu. S modernou informačnou podporou spoločnosti pandémia ničí svet a národné ekonomiky.

 

Zaujímavá je aj téma obáv z preľudnenia Zeme a potreby redukovať populáciu z pier niektorých „dobrodincov“ ľudstva. Poznamenáva sa, že pomocou tradičných svetových vojen už nie je možné regulovať populáciu. Nové spôsoby zníženia populácie sú biologické zbrane, ako je vtáčia a prasacia chrípka, SARS, ebola a teraz aj koronavírus.

 

Napodiv, ale biologická genocída sa primárne zameriava na štáty s potenciálne chudobným obyvateľstvom: krajiny v Afrike a Ázii, ktoré spotrebúvajú najmenej zdrojov, na rozdiel od vyspelých krajín a najmä samotných Spojených štátov. Rozvinutá konzumná spoločnosť je hlavným absorbentom svetových zdrojov, keď spoločnosti potrebujú predať viac dnes ako včera a zajtra viac ako dnes. Už zámerne sa obmedzila trvanlivosť tovaru, aby bol spotrebiteľ nútený kupovať stále nový. Reklama rušivo plodí množstvo bláznivých shopoholikov.

 

V tomto ohľade sa samotný kapitalizmus stále viac mení na globálny planetárny vírus, ktorý požiera zdroje, a obyvateľ zla, pripravený na akékoľvek zločiny kvôli zisku a vplyvu, sa jasne ukázal v samotnom vodcovi a majstrovi svetového kapitalizmu – v  Spojených štátoch. Štátov s perspektívou práve tých hororov, ktoré prorocky vytvára Hollywood.
Sergej Vladimirov

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov