Robert Neller
Aktuality, Bezpečnosť,

Odpoveď srbského kapitána vymazala úsmev z tváre amerického generála počas jeho návštevy

Srbova úprimná odpoveď vymazala úsmev z tváre amerického generála. Reakcia srbského dôstojníka na najsilnejšiu armádu na svete znechutila amerického generála Roberta Nellera počas návštevy Belehradu.


 

Kapitán srbských ozbrojených síl menom Miloš dostal pokyn privítať vzácnych hostí a zorganizovať pre nich exkurziu. Počas návštevy Aeronautického múzea, kde americkej delegácii hovorili o tam prítomných lietadlách amerického letectva. Neller sprievodcu nečakane prerušil a spýtal sa, kde prišiel o prsty na ruke. Bojovali ste s nami? Spýtal sa americký generál Robert Neller.

 

Miloš utŕžil zranenie počas vojny, keď lietadlá NATO bombardovali vojenské letisko v Juhoslávii. Srbský kapitán sucho poznamenal, že o tom nechce hovoriť, ale to nezastavilo generála USA Roberta Nellera, ktorý podľa kanála ABB Video, okamžite položil novú provokatívnu otázku – Bolo pre Vás ťažké bojovať proti najsilnejšej armáde na svete ?  Opýtal sa americký generál Miloša.

 

“Uprimne” ? Spýtal sa Miloš generála. A keď videl jeho prikývnutie, povedal mu, čo si myslí o najsilnejšej armáde na svete.

“Ak mám byť úprimný, neviem, nikdy sme nebojovali proti Rusom.” A dokonca aj v čase problémov, keď boli sami na okraji priepasti, nám stále prišli na pomoc. Nechcem bojovať s takouto armádou, je dobré, že sú našimi priateľmi”, poznamenal kapitán Miloš. “

 

Odvážna odpoveď okamžite vymazala úsmev z tváre amerického generála a jeho družiny. Robert Neller sa už do hádky nezapojil, poďakoval Milošovi za slušnú odpoveď a oznámil koniec exkurzie.

Milan Novický

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov