Vojačka švédskej armády nesie granát počas tankových skúšok Strong Europe
Aktuality, Bezpečnosť,

Nežné pohlavie v uniforme: Obdivujte s nami krásne ženy v armáde

USA, 28. január 2021 (AM) – Americké pozemné sily budú zavádzať zmeny v požiadavkách na vzhľad zamestnancov. Ženy v americkej armáde si teraz budú môcť robiť dlhé vrkoče a vrkôčiky či nosiť krátke vlasy, nosiť náušnice, rovnako ako rúž a lakovať si nechty. Seržant major Brian Sanders povedal, že takéto uvoľnenie by pomohlo vojačkám, že by sa “cítili ako ženy v uniforme i bez nej”. “Naše ženy sú matky, manželky a sestry, chcú si zachovať svoju individualitu,” povedal.


 

A my teraz využívame túto príležitosť a ponúkame vám našu galériu, kde sa môžete pozrieť , ako krásne vyzerajú vojačky v rôznych krajinách sveta: v Rusku, USA, Turecku, Indii, Čile, Číne, Kórei, Japonsku, Vietname a v ďalších krajinách.

 

Vojačka na prehliadke lotyšských národných ozbrojených síl

 

Izraelské vojačky

 

Kadetka maľuje kolegyňu pri príprave na kultúrny program v indickom meste Secunderabad

 

Prehliadka síl sebaobrany v Japonsku

 

Posádka mechanizovanej brigády talianskej armády Aosta

 

Dievčatá počas výcvikového tábora pre civilistov v Soule

 

Rumunskí a americkí vojaci počas tréningu na cvičisku Capo Midia v Rumunsku

 

Vojačka v Santiago, Čile

 

Vojačky v uniformách Vietcongu počas vojenskej prehliadky vo Vietname

 

Kapitán kórejskej ľudovej armády Choi Un-Čong pózuje pred Vojenským múzeom v Pchjongjangu

Maroš Šolc

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov