.
Aktuality, Letectvo,

Úspech Chang’e-5: Peking neverí, že Američania boli na Mesiaci

Čína, 11.December 2020 (AM) – Úspechy čínskej misie mesačnej lode „Chang’e-5“ sú pripravené opäť šokovať celé svetové spoločenstvo. Skutočná mesačná pôda sa vyzdvihla z povrchu družice Zeme a dopravila sa na obežnú dráhu. A teraz sa rúti na našu planétu!


 

Na potešenie obyčajných Číňanov, ktorí sledujú tento úspech, jednoducho neexistuje žiadny limit! Národ tlieska svojim hrdinom inžinierom vo vesmírnom priemysle. Na tomto pozadí sa plánuje ďalší rast čínskej ekonomiky – ľudia s takýmto nadšením budú na svojich pracoviskách pracovať lepšie iba vtedy, keď budú dobití zjavným podielom vlastenectva.

 

Popri všetkom nadšení samotní Číňania diskutujú na sociálnych sieťach aj o lunárnych správach s nebývalou dávkou nadšenia a úplnej skepsy ohľadom americkej lunárnej misie, ktorá bola svetu ukázaná pred viac ako polstoročím. Číňania jednoducho neveria, že Američania boli na Mesiaci!

 

Ich logika je tu jednoducho železná! Proti skutočnostiam, ktoré čínski obyvatelia „nebies“ predkladajú je ťažké pre Američanom odpovedať, rovnako ako je pre nich ťažké teraz sa zobrať a letieť na Mesiac!))

 

.

 

Čo hovoria Číňania:

1. „Celý život som si kládol jednoduchú otázku. Astronauti z Ameriky prileteli na Mesiac od 16. do 21. júla 1969. Ukazuje sa, že vo vesmíre strávili päť dní. Po príchode na Mesiac boli schopní šikovne chodiť a skákať v podmienkach, ktoré sa veľmi líšili od podmienok na zemi. Aj keď sa malou gravitáciou vysvetľuje všetko, rovnako si myslím, že by pre nich boli takéto výlety problematické.

 

Náš Livi Yang napokon strávil iba jeden deň vo vesmíre na obežnej dráhe blízko Zeme a potreboval pomoc, aby sa mohol pohybovať – ​​bolo ho treba podopierať a pomáhať mu hýbať nohami a hýbať rukami. Fyzická sila mu nepomohla. To všetko je úplne nevedecké! Možno tam Američania niečo popíjali, napríklad afrodiziakum.

 

2. Počkajte. Americkí tuční politici teraz čoskoro oznámia, že na mesiac budú uvalené sankcie! Boja sa odhalenia. Hlavnou západnou hodnotou je nerovnosť. Niektorí musia veriť v niečo, čo v skutočnosti neexistuje.

 

3. Otázka: Ako to, že rozlíšenie na našich fotografiách je veľmi nízke. Zem je viditeľná ako malý biely polmesiac. A toto je fotografia z lunárnej obežnej dráhy. A pre Američanov z akejkoľvek vzdialenosti vyzerá Zem ako „modrá planéta“. Odpoveď: „Sme iba rozvojová krajina. Zatiaľ čo úroveň trhákov v Hollywoode je neúnosne vysoká. Zodpovedáme za čisto vykonanú prácu. A Američania, len za fotku. Zem je pochopiteľne modrá planéta, ale mi sme ju vyfotografovali s bielym pruhom, je to teda falošné. Tým skutočným je pristátie na hollywoodskom mesiaci. Čo s tým má Hollywood spoločné? Áno, na Mesiaci neboli žiadni Američania! “

 

 

4. Porovnali sme naše fotografie a Američanov po pristátí na Mesiaci. Rozdiel na povrchu mesiaca je markantný. Americké fotografie a dokonca aj videá ukazujú, že povrch je pokrytý hrubou vrstvou prachu. A sú na ňom zreteľne odtlačené stopy. Okolo roveru visia oblaky prachu.

Čínske fotografie ukazujú, že tu nie je žiadny prach. Mesiac je pokrytý hustou kôrou, ktorá je ako suchá pôda, nie veľmi silná. Pokiaľ ale vrták prístroja na prelomenie prelomí túto kôru, aj tak prach stále nie je viditeľný! Niekto hovorí pravdu a niekto klamstvo.

Pristátie čínskeho „Chang’e-5“ na Mesiaci zničilo všetky predstavy Američanov o životnom prostredí na povrchu zemského satelitu. Ukazuje sa, že na mesačnom povrchu nie je žiadny prach! Prach je zhutňovaný gravitáciou mesiaca a slnečným žiarením.

Milan Novický

Zdieľajte článok

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov