.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Plukovník Švec: Lídri majú ísť v boji príkladom podriadeným. Aj v očkovaní

Slovensko, 8.December 2020 (AM) – Má to tak byť aj v matovičo-vojne proti „tej hnusobe“. Má to byť aj v čestnosti pri používaní mediálnej informovanosti. Namiesto zákerných a podlých tvrdení o jedinej obeti s covidom, ktorá sa údajne infikovala na proteste 17. novembra, by mohli spomenúť vysoké stovky obetí ich chaotických opatrení za rovnaké obdobie, ktoré z dôvodu koronahystérie boli neskoro diagnostikované na rakovinu a neprežili. Alebo ktorí zomreli na liečiteľné kardiovaskulárne choroby.


 

Takže pomer 1:tisíc v neprospech psychopatického vládcu, ktorý to „má pevne v rukách“. Mohli by vysvetliť, prečo sa nepoučili z Japonska, kde majú na 126 miliónov obyvateľov asi 2300 obetí s covidom a počet infikovaných 160 tisíc. Oproti Slovensku, ktoré bolo dlhé mesiace svetovým lídrom, pričom dnes má takmer 1000 obetí a 117 tisíc infikovaných. To nie my sme to JEMU pokazili. ON TO POKAZIL NÁM! Svojou neschopnosťou, tuposťou, hyper-centralizovanosťou, anti-líderstvom. Čiže totálnou neschopnosťou byť „kapitánom“ svojho národa.

 

Už pred mesiacmi sa náš vládnuci antilíder staval do pozície kapitána lietadla. Vtedy na facebooku dostal „nevyhovujúcu“ odo mňa, ako inšpektora linkových preskúšaní. S písomným odôvodnením podľa kritérií v aerolíniách, ktoré v oblasti postupov a výcviku patria medzi absolútnu svetovú špičku. Aj s okamžitým zákazom lietania vo funkcii pilota, už vôbec nie kapitána. Na svoj záver mám plnú kvalifikáciu, je stále platný. Toto nešťastie národa sa zachovalo pre neho typicky: zablokoval ma. Tak ako jeho radikálny extrémistický modroknižkový najbližší pätolízač vo funkcii najneschopnejšieho kolaborantského ministra obrany v histórii. Ten nariadil ustráchanému adminovi FB skupiny „Vojaci a policajti“, aby ma zablokoval. A ustráchanec si z akýchsi mne neznámych dôvodov nepoložil otázku, čo na stránke uniformovancov robia modré knižky, ktoré sa aktívne a vedome vyhli vtedajšej vojenskej povinnosti. Čiže antivojaci.

 

Ale mám nápad, vychádzajúci z komentára, ktorý som na mojom facebooku napísal pred viac ako týždňom na konci novembra (vyjadrený v ďalšom odseku). Nápad si už osvojili iní a už sa rozširuje mnohými kanálmi. Pritom koncept je veľmi jednoduchý. Nech sa všetci ústavní činitelia, podporujúci zločin očkovania zdravých v čase, keď ešte nevieme účinne liečiť chorých, nechajú zaočkovať ako prví. Verejne, aj s celými rodinami. Je mi ľúto ich rodín, oni za svojich zákerných podliackych predkov a potomkov nemôžu niesť zodpovednosť. Ale môžu sa ostro vyhraniť, ozvať sa a verejne odmietnuť nátlak svojich spolitizovaných neschopenkov. Medzi verejných činiteľov patrí aj celý represívno-mocenský aparát. To znamená celý sudcovský stav od ústavných sudcov až po posledného okresného sudcu. Tiež všetci prokurátori, od najvyšších po najnižších. Aj farmako-priemyslom skorumpovaní infektológovia a lekári. Aj celé najvyššie velenia ozbrojených síl a zborov, ktoré môže byť zneužité na vynucovanie vôle vládcov. Pokiaľ verejne aktívne neodmietnu protiústavnosť.

 

Pri poslednej skupine sa zastavím. Nasleduje sľúbený komentár. Pred 16 až 20 rokmi som bol jeden z najvyšších predstaviteľov ozbrojených síl a rezortu obrany. Neboli za mnou reči, ale predovšetkým činy. Ako vždy. Použijem len jeden z mnohých príkladov z vlastnej skúsenosti toho, ako sa má správať skutočný líder, skutočný kapitán. Uvediem citát z môjho komentára na facebooku z konca novembra. „Čokoľvek by bolo nebezpečné, tak vládcovia pôjdu príkladom a nechajú sa nasledovať poddanými. Keď som viac ako 2 roky šéfoval špeciálnym operáciám, tak pri výsadkoch išiel z lietadla prvý vždy najvyšší v hierarchii, dával som príklad. Bol som prvý „modrolampasový“, ktorý im šéfoval a pri prvom výsadku (z 300 metrov do neznámeho terénu) moji podriadení neverili, že vyskočím a dám príklad. Po výskoku v kútiku duše mnohí neverili, že si v náročnom teréne nezlámem nohy (dvaja sa mi potom priznali). Viac ako stovka zoskokov predtým potvrdila staré známe pravdy – víťazstvo patrí pripraveným. Aj som vyskočil, aj v zdraví bez zranenia dopadol. Chlapci, ktorí pristávali za mnou, boli zlatí. Hneď ako sa zbavili svojich padákov, tí najbližší pribehli ku mne, aby sa presvedčili a pomohli. Takto si môže získať autoritu aj samozvaný „kapitán“ (naozaj v úvodzovkách) Matovič. On totiž o kapitánovaní nevie absolútne nič. Ani o vedení príkladom“.

 

Síce pri dnešných vládcoch im už nikto nikdy nedokáže odpustiť podlosti a zákernosti, ktoré uplatňujú. Ale ich „vodca“ môže vypadnúť z hry aspoň dvomi poctivými činmi. Prvým je „kapitánske“ rozhodnutie, že všetci „z jeho posádky“ pôjdu príkladom pri očkovaní. Verejne, aj so svojimi rodinami a blízkymi. Pochopiteľne, aby ich predsa ochránili a využili možnosť mať ochranu ako prví. Nad týmto „papalášizmom“ všetci „poddaní“ radi prižmúrime oči. Druhým je, že hneď potom všetci exekutívci odstúpia. Nuž a ich dnešní spolupáchatelia v zločine, tí najodvážnejší poslanci, sa dištancujú od všetkých chrapúnstiev a zločinov matovičizmu. A následne vytvoria podmienky na dočasnú vládu, ktorá bude hasiť dôsledky 9-mesačného chaosu. Ďalšou úlohou dočasnej vlády bude príprava podmienok na čo najférovejšie predčasné voľby. Bez mediálnej manipulácie, bez vládnych klamstiev, bez vyvolávania a udržiavania strachu, bez chaosu, bez oligarchických nátlakov.

 

Povolebná „vláda národnej záchrany“ by také kroky mohla uznať za „úprimnú ľútosť“. A nový strategicky, štátnicky a politicky kvalifikovaný prezident, nastupujúci po mimovládkovej pomocnej sile protištátky, by po ich odsúdení za spáchané zločiny, mohol po zrušení všetkých protiústavných zákonov tejto a predchádzajúcej vlády vyhlásiť všeobecnú amnestiu. Ako účinné gesto dobrej vôle na zastavenie podlostí, zákerností, udávania, podrážania a svinstiev iniciovaných a do národa naočkovaných vládou ľudsky malých „obyčajných“ nepripravených nepolitikov a antipolitikov z nestrán.

Ing. Peter Švec, p.s.c., RCDS, plk. gšt. v.v., Airline Captain, Line Check Captain

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov