Pretekár Robert Dargaj
Aktuality, Šport,

Pri Košiciach prebehlo ďalšie kolo ligy v dynamickej streľbe. Video

V neďeľu na strelnici Nižná Hutka pri Košiciach sa stretli priaznivci dynamickej streľby na ďalšom kole IPSC ligy Šariš – Zemplín. Pretek organizoval strelecký oddiel ŠKP Košice. Súťažiaci si zmerali sily na 5. pomerne náročných streleckých situáciách. Na záver súťaže organizátori ocenili najlepších v divíziách production, standard, open a production optics. Pripájame videá niektorých pretekárov:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dnes je IPSC etablovaná vo viac ako 70tich krajinách sveta nazývaných IPSC Regióny, od Argentíny po Zimbabwe. Každoročne sa zvolení zástupcovia regiónov stretávajú na Generálnom zasadaní IPSC. V dynamickej streľbe musí pretekár podeliť presnosť, silu a rýchlosť do víťaznej kombinácie. Dynamická streľba je medzinárodný šport zdôrazňujúci bezpečnosť a bezpečnú manipuláciu so zbraňami, presnosť, rýchlosť a silu v najväčších pretekoch po celom svete. Koruna slávy pre dynamickú streľbu je stať sa majstrom sveta IPSC.

 

.
.
.
.

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov