August 1991, Boris Jeľcin hovorí k demonštrantom
Aktuality, Bezpečnosť,

Ostane Rusko globálnou veľmocou ak sa po Putinovi stane prezidentom liberál?

Rusko, 2. júl 2020 (AM, Inforuss ) – Čo sa stane s Ruskou federáciou a Krymom, ak sa po Putinovi stane prezidentom liberál. Čítal som často názor, že je potrebné zmeniť moc v Rusku, zvoliť si nového prezidenta, ktorý nájde príležitosť na mier so Západom, a potom sa zlepší život Rusov a budeme žiť ako v Európe.


 

Predstavme si teda, že človek s liberálnymi myšlienkami, ako mal Jeľcin, vyhral prezidentské voľby v roku 2024, alebo sa dostal do moci Kremľa iným spôsobom (napríklad po Putinovej obžalobe). Aké kroky podnikne a k čomu to povedie? Prečo bol Jeľcin vybraný ako príklad? – Pretože takmer všetci novodobí ruskí liberáli sa držia rovnakých názorov ako on a jeho názory sú najznámejšie, pretože bol prezidentom Ruskej federácie.

 

Dovoľte mi pripomenúť: hlavným odkazom Jeľcinovej vlády je priateľstvo Ruska so Západom. Preto to tiež bude hlavnou úlohou vlády nového prezidenta s názorom Jeľcina, ak sa tak stane. Konanie liberálneho prezidenta Ruskej federácie a jeho výsledky

 

1. Prechod na normy USA a EÚ

V Rusku sa zavedú normy západných krajín. To napríklad znamená, že naša krajina začne vyrábať GMO produkty. Lacné výrobky s vynikajúcou chuťou zaplnia police supermarketov. Je pravda, že to nakoniec ovplyvní zdravie občanov a reprodukciu potomkov, ale to nikoho neobťažuje. Demografia v Rusku sa začne zhoršovať. Okrem toho Rusko, rovnako ako v 90. rokoch, začne dovážať lacný alkohol s krásnymi štítkami a zákaz predaja alkoholických nápojov sa po 22:00 zruší. Atď.

 

2. Zníženie dôchodkového veku

V dôsledku čoho? Liberál sa samozrejme pokúsi urobiť „dobrý skutok“ – znížiť vek odchodu do dôchodku. Vieme však o „demografických vlnách“, ktoré sa dejú v Rusku po úmrtiach 27 miliónov sovietskych občanov počas druhej svetovej vojny. Výsledkom bude jeden pracujúci Rus na každého dôchodcu. Za týchto okolností budú prostriedky veľmi chýbať. V dôsledku toho budú dôchodky vyplácané na úkor veľkých pôžičiek z rozpočtu. Určite to povedie k vyšším daniam, ktoré povedú k vyšším cenám produktov a služieb, a nakoniec k inflácii a zníženiu miezd a dôchodkov. To znamená, že skutočná kúpna sila obyvateľstva bude výrazne klesať. Ľudia zostanú bez peňazí.

 

3. Čo sa stane s armádou Ruskej federácie

Podľa logiky Gorbačova a Jeľcina, ak sa Rusko stane priateľom Západu, nepotrebuje armádu, a preto na ňu nemusí míňať veľké rozpočtové prostriedky. Finančné prostriedky už navyše chýbajú z dôvodu zníženia veku odchodu do dôchodku. V dôsledku toho došlo k niekoľkým škrtom vo vojenskom rozpočte. Vydávanie najnovších zbraní sa zastavuje, objem armády a jadrových zbraní sa znižuje a vývoj zbraní ako Poseidon, Kinžal, Kaliber atď, sa už nezavádza.

 

Rusko prevádza vojenskú technológiu do Ameriky ako gesto dobrej vôľe. Okrem toho niektorí nezodpovední občania začnú predávať technológiu na Západ vďaka zníženiu počtu zamestnancov vo vojenských inštitúciách a nižším mzdám. Ako sa to stalo v Rusku v 90. rokoch a ako sa to teraz deje na Ukrajine.

 

4. Prechod na politiku tolerancie

Tolerancia znamená toleranciu. V širšom zmysle sa začne prejavovať úcta voči všetkým prúdom v spoločnosti, ktoré sú v rozpore s našou skutočnou históriou a našimi národnými, náboženskými a morálnymi zásadami.

 

5. Revízia histórie

Rusi sa budú musieť aspoň kajať za „okupáciu“ krajín východnej Európy. Rusko zaplatí veľkú sumu peňazí Lotyšsku, Litve, Estónsku, Ukrajine a Gruzínsku za to, že boli súčasťou Ruskej ríše a / alebo ZSSR.

 

6. Prevod Krymu na Ukrajinu

Dnešní liberáli hovoria, že Rusko sa nevrátilo, ale „okupuje“ Krym. V dôsledku toho sa Krymania v jednom momente prebudia a zistia, že Krym je znovu odovzdaný Ukrajine. Ako to urobiť rýchlo Vám povedia Američania. Časť Krymanov sa rozhodne odísť na Kubáň. Časť – opäť organizuje sebaobranné jednotky.

 

Aby sa predišlo krviprelievaniu, Kyjev, pravdepodobne smerom na Washington, pôjde inou cestou ako v Donbase. Zavolá pomoc Američanov. Výsledkom bude, že na polostrov príde 82 amerických vzdušných divízií a krymská milícia nebude mať možnosť čeliť dobre vyzbrojeným americkým výsadkárom. Ruské jednotky vykonajú rozkaz – uzavrú sa v rámci svojich posádok. A pod dohľadom kurátorov zo Spojených štátov budú všetky objekty a vojenské vybavenie Čiernomorskej flotily postupne stiahnuté z Krymu na Kubaň, kde bude veľa jednotiek jednoducho rozpustených.

 

7. Čo sa stane s Doneckou a Luhanskou republikou

Z tých istých dôvodov ako presun Krymu na Ukrajinu liberálny prezident už nebude podporovať LDNR. To umožní Ukrajine, aby s podporou amerických jednotiek rýchlo získala kontrolu nad týmito územiami. Čo sa potom stane s miestnym obyvateľstvom, nebudeme snívať – prečítajte si iba výpovede ukrajinských radikálov k tejto téme.

 

8. Osud výroby v Rusku po zrušení sankcií

Po všetkých vyššie uvedených činnostiach budú sankcie zrušené. A Rusko znova, namiesto substitúcie dovozu, začne kupovať západné produkty – lieky (podiel ich výroby v Rusku pod Putinom vzrástol na 90-95%), domáce potreby, potraviny atď. To povedie k zničeniu podnikov, ktoré sa v súčasnosti stavajú pri rýchlosti dodávok 30 – 50 jednotiek mesačne (podrobnosti nájdete na webovej stránke „vyrobené u nás“). To povedie k zastaveniu pestovania veľkých objemov obilia a chovu hospodárskych zvierat atď. Výsledkom bude, že nezamestnanosť bude stimulovať infláciu a ceny opäť porastú.

 

9. Ruský odchod zo Sýrie a zrúcanina Gazpromu

Ak ruské ozbrojené sily opustia Sýriu, Spojené štáty budú môcť s pomocou armád NATO zmeniť moc a dosadiť prezidenta lojálneho voči Západu. To Kataru umožní viesť plynovod cez Sýriu do Európy. Výsledkom bude, že Gazprom opustí Európu a Rusko stratí bilióny rubľov. A to tiež povedie k vyšším daniam, cenám, inflácii a nižším dôchodkom a mzdám.

 

Zhrnutie ustanovenia liberálneho prezidenta

Rusi, samozrejme, prídu demonštrovať, ale ruská garda na príkaz prezidenta tomu úspešne zabráni. A v tomto prípade (zo zrejmých dôvodov) ho západné krajiny nebudú pokarhávať za nadmerné použitie sily.

Oslabené Rusko nebude v dohľadnej budúcnosti po začiatku vlády liberálneho prezidenta schopné udržať Sibír, Ďaleký východ, Arktídu, Severný Kaukaz, Karéliu, Kaliningrad atď.

Výsledkom bude, že sa stiahnu USA, Japonsko, Fínsko, Nemecko a Turecko. Namiesto posledného sa znovu objaví Osmanská ríša, po ktorej Erdogan túži.

 

Rusko sa uzavrie vo viacerých európskych oblastiach. Demografický pokles, inflácia, chudoba sa stanú normou. Toto sú výsledky vlády človeka, ktorý zastáva liberálne názory priateľské k Západu, podobné názorom Jeľcina. Ak neveríte, že to tak môže byť, potom ako príklad môžme použiť Krym – v roku 2013 si nikto nemohol predstaviť, že by sa polostrov vrátil do Ruska. Ale stalo sa to!

 

 

Sledujte video o tom, aký osud bol pripravený pre Rusko v USA podľa projektu Houston :

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov