.
Aktuality, Bezpečnosť, Civilná ochrana,

Izraelci tvrdo zasahujú proti protestujúcim Palestíncom v Jaffe – tvrdia že sú imúnni voči Covid-19 lebo sú moslimovia. Video

Palestína, 3.apríl 2020 ( AM ) – Palestínčania protestujú proti tvrdej ruke Izraela počas blokovania koronavírusu. Izraelská polícia strieľa gumové projektily a omračujúce granáty na obyvateľov Jaffy, ktorí tvrdia, že obmedzenia kvôli Covid-19 vedú k väčšej „policajnej brutalite“. Prinášame zábery z protestov, ktoré vypukli v Jaffe 1. apríla. Protesty vypukli na uliciach Jaffe neskoro v stredu po tom, ako polícia zaútočila na päť mladých mužov a zatkla štyroch z nich, čo viedlo k ešte agresívnejšej reakcii izraelských dôstojníkov v prevažne palestínskej komunite. Demonštranti pália pneumatiky a kontajnery. Podľa predpisov pre Covid-19 môžu byť obyvateľom vzdialeným viac ako 100 metrov od svojich domovov vystavené pokuty a sankcie za porušenie karantény.


 

Podľa verzie druhej strany skupina Palestínčanov odporuje Izraelskej polícii, pretože nechcú podliehať karanténnemu právu, lebo si myslia, že sú imúnni voči COVID-19 pretože sú moslimovia!

 

 

Článok: Signál pre USA a Izrael: Rusko, Sýria a Irán vedú spoločné cvičenia v Deir ez-Zor

 

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov