Hershaw hotel tesne pred zrútením
Aktuality, Bezpečnosť,

Video: Ruská raketa zbúrala viacposchodový hotel v severnej Sýrii, kde sa utiahli desiatky militantov

 


Hotel Hershaw v meste Kafr Dael v západnej časti Aleppa zamerali ruské bojové lietadlá. Pred niekoľkými hodinami ruské letecké sily uskutočnili rozsiahly útok proti militantom a teroristom v sýrskej provincii Idilb. Počas jedného z útokov ruské bojové lietadlo vypustilo neznámu raketu, ktorá doslova zbúrala viacposchodový hotelový komplex, kde si desiatky militantov vytvorili svoju palebnú pozíciu.

Na zobrazených záberoch môžete vidieť okamih, kedy raketa zasiahla čiastočne zničenú budovu, po ktorom sa štruktúra začala úplne rútiť a šokovala aj samotného autora videa. O tom, o aký druh rakety ide, nie je známe, ale zničenie sa ukázalo byť kolosálne – podľa niektorých správ zomrelo najmenej 30 teroristov v dôsledku zničenia palebného bodu militantov, čo samozrejme vážne narušilo obranné schopnosti týchto nezákonných štruktúr v regióne. Niekoľko hodín pred zničením budovy s militantmi, napadla veľká skupina teroristov (údajne až 600 ) pozície Sýrskej a ruskej armády, v dôsledku čoho museli sýrske vládne sily opustiť svoje pozície. 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov