foto: MO SR
Aktuality, Bezpečnosť,

Najlepší poddôstojník za výcvikový rok 2019 je nadrotmajster Andrej Brzuľa z taktického krídla Sliač

špecialista- inštruktor skupiny obsluhy trenažéra 2. taktickej letky Taktického krídla Sliač.


„Bol to v podstate môj prvý výber v pozícii šéfa komisie. Bol som milo prekvapený kvalitou uchádzačov, ktorých nám predstavili jednotliví veliaci poddôstojníci za sily a podriadené útvary. O tom, akí kvalitní boli uchádzači svedčí aj fakt, že samotné rozhodovanie trvalo oveľa dlhšie, ako sme predpokladali. O tom, kto bude vybraný za najlepšieho poddôstojníka sa viedla dlhšia debata. Nadrotmajster Brzuľa vynikal komplexnosťou vo všetkých hodnotených kategóriách. Preto sme po porade s ostatnými veliacimi poddôstojníkmi dospeli k názoru, že je ten pravý,“ hodnotí celý proces výberu štábny nadrotmajster Kaniak.

 

foto: MO SR

Nadrotmajster Andrej Brzuľa neskrýval svoje prekvapenie, keď ho komisia vybrala za najlepšieho poddôstojníka. „Nebudem klamať, nečakal som, že vyberú práve mňa. Cítil som veľkú vyrovnanosť jednotlivých kandidátov. Pri rozhovoroch s nimi, kým sme čakali na konečný verdikt komisie som spoznal ich profesné a životné príbehy, ktoré ma oslovili. Tým viac ma preto teší ocenenie,“ spokojne konštatuje.

 

foto: MO SR

Veď v Žiline sa zišli naozaj tí najlepší poddôstojníci z pozemných, vzdušných a špeciálnych síl, posádky Bratislava, Úradu logistického zabezpečenia, Základne stacionárnych KIS, Čestnej stráže prezidenta SR a Úradu hlavného lekára.

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov