foto:.taurususa.com
Aktuality, Bezpečnosť, Ručné zbrane a výstroj,

Nový Taurus G3

Predstavujúc novú generáciu pištolí v sérii G, spoločnosť Taurus oznámila uvedenie poloautomatickej pištole G3.
Plná veľkosť samočinnej pištole Taurus G3 v 9mm kalibri vychádza z obľúbenej pištole G2c, aby vyhovela požiadavke na 4-palcové usporiadanie hlavne. Aj keď má plnú veľkosť, G3 pokračuje v profile polymérneho rámu a skrytosti modelu G2c, vďaka čomu je vhodná na každodenné nosenie.


Spotrebitelia ocenia vlastnosti, ako sú rozmiestnenie priľnavých gripov po celom obvode rukoväte, ergonomický tvar a pamäťové opierky po bokoch zbrane na zlepšenie ovládania a opakovateľné polohovanie rúk. V snahe minimalizovať zachytenie oblečenia je športový tvar Taurus G3 skosený pozdĺž prednej časti záveru a rámu v kombinácii so strmým tvarovaným skosením pozdĺž zadnej časti záveru. Predné a zadné ozubenia pozdĺž záveru zabezpečujú uľahčujú manipuláciu so záverom.

Rám Taurus G3 obsahuje integrovanú lištu Picatinny a nad palcom je umiestnená ručná bezpečnostná a uvoľňovacia páčka na uľahčenie manipulácie. G3 ponúka schopnosť druhého výstrelu a 6-librovú spúšť navrhnutú s plynulým nábehom a čistou prestávkou okrem krátkeho resetovania na podporu rýchleho sledovania záberov.

foto. taurususa.com

Taurus G3 je k dispozícii v šiestich rôznych modeloch, ktoré spotrebiteľovi ponúkajú výber v úprave záveru a kapacitách zásobníkov – dva 10 ranové, dva 15 ranové, alebo jeden 15 a jeden 17 ranový zásobník. Cena G3 sa pohybuje od 345 do 360 USD, v závislosti od konfigurácie modelu.

Špecifikácie Taurus G3
Kaliber: 9 mm Luger
Kapacita: 10, 15, alebo 17 (s rozšíreným zásobníkom)
Povrchová úprava: matná čierna / matná nehrdzavejúca
Rám: Polymér
Systém: single action so  schopnosťou opakovania
Bezpečnosť: Manuálna a spúšťová poistka
Mieridlá predné: pevné (biela bodka)
Mieridlá zadné: nastaviteľné (biele bodky)
Materiál spúšte: uhlíková oceľ, nehrdzavejúca oceľ
Úprava záveru: matná čierna / matná oceľová
Celková dĺžka: 7,30 ”
Celková šírka: 1,25 ”
Celková výška: 5,20 ”
Dĺžka hlavne: 4,00 ”
Hmotnosť nenabitej zbrane: 708 gramov

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov