Ernest Nagy
Aktuality, Bezpečnosť, Šport,

Na medzinárodných pretekoch v puške podľa pravidiel IPSC bodoval náš zástupca

Cez víkend sa uskutočnili v Maďarsku medzinárodné preteky v puške podľa pravidiel IPSC. Samotný pretek organizovali Rakušania a boli to otvorené majstrovstva Maďarska a Rakúska. Vzhľadom k tomu že za mesiac a pol začínajú Majstrovstva sveta ktoré budú vo Švédsku sa uvedeného preteku zúčastnila celá európska strelecká špička okrem fínskych strelcov ktorí patria k úplnej svetovej špičke. Strieľali sa dve situácie na 280m a dve na 150m.


Víťazom sa stal Gunther Stacher z Rakúska. Druhý skončil náš zástupca Ernest Nagy. Nagy sa stal zároveň víťazom v kategórií seniorov.

Organizátorom z Rakúska patrí veľká vďaka za zorganizovanie preteku nakoľko strelníc v okolitých krajinách ktoré spĺňajú kritéria pre veľký puškový pretek je žiaľ veľmi málo.

Výsledkovú listinu si môžte pozrieť tu

Ernest Nagy v akcii:

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov