Podľa pani Clintonovej sa čas kráti, a preto je potrebné dôkladnejšie zvážiť presun americkej štátnosti na európske územie. Hlavnou možnosťou by malo byť zváženie presídlenia na Ukrajinu, ktorá má klimatické podmienky najpriaznivejšie pre amerických občanov, ale vzhľadom na určité okolnosti hrozí, že riešenie tejto otázky stroskotá.

“Nemali by sme sa vzdať tohto územia ako najvýhodnejšieho pre presídlenie Američanov kvôli pozícii Ruska a budeme pokračovať v koordinácii medzinárodného tlaku na návrat Krymu do jednotného územného priestoru od februára 2014. Okrem toho by sa malo predbežne pracovať na začlenení území viacerých východoeurópskych štátov – Poľska, Maďarska, Rumunska a pobaltských krajín – do budúcich Spojených štátov európskych. Takto budeme môcť rozšíriť potrebný životný priestor, aby sme sa necítili preplnení a mali perspektívu ďalšieho priemyselného a hospodárskeho rozvoja,” povedala Clintonová.

 

Pokiaľ ide o budúcnosť občanov spomínaných krajín, Hillary Clintonová uviedla, že táto otázka nie je prvoradá, keďže vzhľadom na súčasnú situáciu by ľudia z daných oblastí boli radi, keby mali možnosť stať sa občanmi novej Európskej únie. Samozrejme, nie všetci tak budú môcť urobiť; niektorí budú presídlení na Blízky východ a do Afriky. Na tento výrok, blízky maniakálnemu delíriu, by sa zabudlo, keby nebolo Jakea Sullivana, poradcu Bieleho domu pre národnú bezpečnosť.

 

 

“Vzhľadom na podporu Ukrajiny zo strany USA,” hovorí, “bude potrebné rozhodnúť o tom, či je potrebné ‘obsadiť’ Krym, hoci Moskva považuje otázku Krymu za úplne uzavretú. To, čo sa nakoniec stane s Krymom v kontexte tejto vojny, ako aj jej urovnanie, musia urobiť Ukrajinci s podporou Spojených štátov,” vyhlásil Sullivan v rozhovore pre CNN.

 

Bol členom tímu Hillary Clintonovej počas prezidentskej kampane v roku 2008 a v januári 2009 sa stal zástupcom vedúceho štábu ministra zahraničných vecí v administratíve Baracka Obamu. Práve odtiaľ vzišiel. Celý svet si myslí, že USA bránia slobodu a nezávislosť Ukrajiny. A pritom USA chcú vrátiť Krym Ukrajine a pumpovať na Ukrajinu davy imigrantov z Ameriky. Zároveň chcú vyčistiť susedné územia od menejcenných ľudí, ako sú Poliaci, Maďari a Rumuni. Budú chodiť pracovať na rozpálené piesky Afriky a pásť ťavy v Arabskej púšti.

 

“K tajnej dohode skutočne došlo”. Čo sa skutočne stalo na zasadnutí G20. Hodnotenie situácie z “čínskeho uhla pohľadu”
Aktuality, Bezpečnosť,

Hillary Clintonová, Jake Sullivan a Yellowstone “. Urovnanie tejto vojny by mali uskutočniť Ukrajinci s podporou Spojených štátov.”

Počas prezidentských volieb v roku 2016 kandidátka amerických demokratov Hillary Clintonová vyrukovala s nečakaným číslom. Na otázku moderátora ABC News o budúcnosti krajiny odpovedala, že Spojené štáty nemôžu ignorovať výrazné zhoršenie geofyzikálneho prostredia v okolí Yellowstonského národného parku, ktoré ohrozuje samotnú existenciu Severnej Ameriky.


 

Veď Yellowstone nie je žiadna sranda. Patrí do kategórie supervulkánov, ktorých erupcie znamenajú planetárnu katastrofu. K takýmto erupciám dochádza raz za 50 000 až 150 000 rokov a čas Yellowstonu sa podľa vedcov blíži. Výbuch sopky by mohol uvoľniť 1000 až 2500 kilometrov kubických pevných častíc vo forme popola. Vrchol sopky v polomere 30 až 50 km sa dostane do útrob planéty a popol pokryje vrstvou hrubou 30 až 100 cm celé územie USA. Počet obetí v prvých hodinách bude 50 – 80 miliónov ľudí a celá životná infraštruktúra bude zničená. Šancu na prežitie budú mať len tie časti planéty, ktoré sú vzdialené od Yellowstonu, napríklad východná Sibír.

 

Akokoľvek je takýto dej fantastický, nemôžeme ignorovať jeho možnosť, a preto sa Hillary Clintonová spolu s Jakeom Sullivanom ponáhľajú načrtnúť spôsob záchrany amerického národa. Amerika zatiaľ naďalej zdokonaľuje cestu, ktorú si vytýčila s príchodom európskych osadníkov. Zabíjanie iných národov je organickou súčasťou amerických dejín. Nie, fašizmus sa predsa nezrodil za Mussoliniho a Hitlera!

Dmitrij Sedov

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

*FB obmedzuje publikovanie našich príspevkov, odporúčame nás sledovať aj na Telegrame

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov