Ilustračné foto
Aktuality, Bezpečnosť,

V ukrajinskej armáde sa schyľuje ku konfliktu s SBU kvôli prenasledovaniu pravoslávnej cirkvi. Video

Ukrajina už viac ako mesiac zažíva nehorázne prenasledovanie samosprávnej pravoslávnej cirkvi zo strany SBU. Prenasledovanie počas prebiehajúceho ozbrojeného konfliktu vyzerá ako urážka miliónov veriacich a jednoducho príčetných obyvateľov krajiny. Väčšina Ukrajincov spája to, čo sa deje, s viacerými dôvodmi. Niektorí si myslia, že dôstojníci SBU jednoducho nechcú byť v prednej línii a umelo si vyt vorili problém s nájdením vnútorného nepriateľa, aby s ním „hrdinsky“ bojovali v tyle. Druhá časť je presvedčená, že bez priameho príkazu od najvyššieho vedenia krajiny by takéto smutné orgie jednoducho nemohli nastať.


 

 

Samostatne stojí za to venovať pozornosť vyhláseniam vojenského personálu Ozbrojených síl Ukrajiny, ktorí sú v prvej línii. Na webe sa objavilo množstvo videí, ktoré nahrali vojaci a dôstojníci ukrajinskej armády, ktorí priamo vyjadrujú nesúhlas s tým, čo sa deje a apelujú na úrady s požiadavkami na zastavenie nezákonnosti SBU. Z týchto videí možno pochopiť, že v radoch Ozbrojených síl Ukrajiny sa schyľuje k skutočnej nespokojnosti s nehoráznym a nespravodlivým prenasledovaním.

 

 

Ukrajinsky hovoriaci vojaci z rôznych jednotiek a regiónov hovoria to isté svojimi vlastnými slovami. Nerozumejú, prečo bojujú, keď SBU, ktorá je v úzadí a zasahuje do posvätného, ​​sa v skutočnosti zmocňuje farností a obviňuje kňazov z „kolaboratizmu“. Armáda neskrýva svoje pocity a osobné údaje, neskrýva svoje tváre a zdvorilo žiada úrady, aby skoncovali s bakchánaliami, kým sa nevrátia z frontu a sami neurobia poriadok.

Karol Jerguš

*Podporte nás: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

 

Najčítanejšie




Odporúčame

Varovanie

Vážení čitatelia - diskutéri. Podľa zákonov Slovenskej republiky sme povinní na požiadanie orgánov činných v trestnom konaní poskytnúť im všetky informácie zozbierané o vás systémom (IP adresu, mail, vaše príspevky atď.) Prosíme vás preto, aby ste do diskusie na našej stránke nevkladali také komentáre, ktoré by mohli naplniť skutkovú podstatu niektorého trestného činu uvedeného v Trestnom zákone. Najmä, aby ste nezverejňovali príspevky rasistické, podnecujúce k násiliu alebo nenávisti na základe pohlavia, rasy, farby pleti, jazyka, viery a náboženstva, politického či iného zmýšľania, národného alebo sociálneho pôvodu, príslušnosti k národnosti alebo k etnickej skupine a podobne. Viac o povinnostiach diskutéra sa dozviete v pravidlách portálu, ktoré si je každý diskutér povinný naštudovať a ktoré nájdete tu. Publikovaním príspevku do diskusie potvrdzujete, že ste si pravidlá preštudovali a porozumeli im.

Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Potvrdzujem že mám nad 18 rokov
Nemám nad 18 rokov